Nádai Anikó édesen bújt oda kisfiához a családi nyaraláson

2024. április 15.
Nádai Anikó és családja a Balatonnál töltöttek el néhány napot, ahonnan meg is osztott egy édes anya-fia képet az Instagram-oldalán.
Nádai Anikó végtelenül hosszú lábakat villantott a homokos tengerparton

Óriási nőtt az elmúlt időben Nádai Anikó kisebbik fia. Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyereke, a kis Alex idén nyáron lesz kétéves, és a legfrissebb fotója alapján már igazi nagyfiú! A műsorvezető és családja néhány napot a Balaton mellett, egészen pontosan Szántódon töltött, ahonnan Nádai Anikó posztolt is néhány képet az Instagram-oldalára

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés

Az egyik képen az látható, ahogy Nádai Anikó megpuszilja az ölében ülő Alex feje búbját. A szívmelengető anya-fia pillanatot imádták a műsorvezető követői.

Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter 2020-ban jöttek össze, egy Anikó számára nagyon nehéz életszakasz kellős közepén. Péterrel való megismerkedése előtt vesztette el édesanyját, majd megoperálták méhnyakrák miatt, és akkoriban teljesen reményvesztettnek érezte magát. A férfi abban az időben vált el Weisz Fannitól, így az ő élete sem volt teljesen gondtalan. De a dolgok jóra fordultak, Nádai Anikó és Péter kapcsolata azóta csak tovább erősödött, és 2022-ben megszületett a közös gyermekük, Alex is. 

Nádai Anikónak a kis Alex mellett van még egy fia, Patrik, aki 2015-ben született. Anikó – amennyire csak tudja – próbálja védeni a gyerekei személyiségjogait, ezért ha posztolt is róluk a közösségi oldalra, arra mindig ügyel, hogy a fiúk arca ne legyen felismerhető a képeken.

Fotó: Central archív