Michael Jackson ritkán látott gyerekei feszengve pózoltak a vörös szőnyegen

2024. március 29.
Michael Jackson gyerekei az apjuk életét feldolgozó musical londoni premierjén jelentek meg együtt, de láthatólag nem érezték magukat túl jól a vörös szőnyegen.
Készül Michael Jackson életrajzi filmje: Jaafar Jackson játssza a főszerepet

Szerda este mutatták be Londonban az MJ: The musical című előadást, amely Michael Jackson életét dolgozza fel, természetesen Jacko ikonikus slágereivel kísérve. A brit VIP bemutatóra a hírességek mellett Michael Jackson gyerekei is ellátogattak, akik csak ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt – pláne közösen. 

Úgy tűnik, itt sem érezték túlságosan jól magukat: Michael Jackson gyerekei a fotókat elemző szakértő szerint rendkívül „kényelmetlenül” érezték magukat a vörös szőnyegen és „fájdalmas arccal” csinálták végig a kötelező szereplést.

Nehéz örökség

Ahhoz nem fér kétség, hogy Michael Jackson gyerekei mind nagyon elegánsak voltak az eseményen. A fiúk, a 27 éves Prince Jackson és a 22 éves Blanket (születési nevén Bigi) Jackson klasszikus öltönyt viseltek, míg a 25 éves Paris egy csodaszép óarany estélyiben érkezett. Az eseményen készült fotókat elemző testbeszédszakértő szerint azonban Michael Jackson mindhárom gyereke látványosan szorongott a premieren – bár a testvérek közül egyedüliként Prince megpróbálta a klasszikus hollywoodi mosollyal (illetve annak kissé erőltetett verziójával) kompenzálni ezt. Paris Jackson révetegen nézett a kamerába, míg Blanket kezeit tördelve viselte a kamerák rátapadó „tekintetét”. 

Természetesen lehetséges, hogy Michael Jackson gyerekei egyszerűen csak nincsenek hozzászokva a rivaldafényhez, de a szakértő szerint viselkedésük mögött az is húzódhat, hogy az előadás apjuk halálának fájdalmas emlékét idézi bennük. Arról nem is beszélve, hogy Michael Jackson (elsősorban állítólagos pedofilbotrányai miatt) a mai napig ellentmondásos figura, így árnyékában élni olyan örökséget jelent, amit valószínűleg nem mindig könnyű viselni.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images