Kim Kardashian tűzforró képeken mutatja be kígyómintás fehérneműit

2024. április 16.
Kim Kardashian tényleg mindent megmutat friss kampányfotóin, melyekkel saját márkája, a SKIMS dögös kígyómintás fehérneműit népszerűsíti.
Kim Kardashian új melltartójának saját mellbimbói vannak

Azt egy ideje már tudjuk, hogy Kim Kardashian nem szokott szégyenlősködni, ha fehérneműs képekről van szó, legújabb kampányában azonban még a szokásosnál is feljebb tekerte a hőfokot. A reality-sztár saját márkája, a SKIMS új kollekcióját népszerűsíti, a szexi kígyómintás darabok pedig elképesztően jól állnak Kim Kardashiannek!

Az igazán dögös hangulat jegyében Kim Kardashian legújabb darabjain a bűnbeesés és szexualitás szimbólumának is számító kígyó mintáját élénk piros színnel egészíti ki. Mivel fürdőruhákról van szó, a fotósorozathoz egy szexi „vizes lookot” választottak – Kim Kardashian domborulatait több képen is nedves csillogás hangsúlyozza, ami még inkább aláhúzza a kampány erotikus hangulatát.

Kim Kardashian Instagram-oldalán meg is nézhetjük a csodás képeket és egyúttal persze az új kollekció izgalmas darabjaiból is szemezgethetünk:

Kim Kardashian, a bikinikirálynő

Kim Kardashian követője legnagyobb örömére kampányaitól függetlenül is viszonylag gyakran pózol bikiniben az Instán. A szemfülesek már azt is kiszúrhatták, hogy Kim K már korábban is viselte az új kollekció egyik darabját nyaralásán, még április elején:

Az biztos, hogy gyakorlat teszi a mestert: a 43 éves celeb láthatóan nagyon magabiztosan pózol a profi fotókon, és büszkén mutatja meg nőies formáit. Kim Kardashian egyébként nemrégiben mutatta be márkája legújabb arcát, Sabrina Carpentert Instagram-oldalán, aki csipkés babydollokban pózolt a retró hangulatú, művészi képeken. A választás célja sokak szerint nemcsak a fiatalabb generációk elérése lehetett, de az is, hogy a divatmogul közelebb kerülhessen Taylor Swifthez:

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images