Kim Kardashian Bianca Censorinak öltözött botrányos szettjében

2024. március 26.
Kim Kardashiant láthatóan megihlette exe új feleségének botrányos stílusa: legújabb, keveset takaró szettjét akár Bianca Censori is viselhette volna.
Kim Kardashian frufru vágatott, és borzalmasan áll neki

Azt eddig is tudtuk, hogy Kim Kardashian sem veti meg a dögös, akár merész szetteket, legújabb összeállítása azonban nem annyira saját, hanem sokkal inkább Kanye West (néha Ye) új feleségének stílusát idézi. Kim Kardashian Instagram-oldalán mutatta meg friss, Bianca Censori inspirálta szettjét, ami praktikusan egy fekete harisnyából és egy óriási szőrmebundából áll. A bunda sejtelmesen látni engedi Kim Kardashian dekoltázsát, míg a harisnya kiemeli hosszú, formás lábait.

A követőinek természetesen rögtön feltűnt a hasonlóság, nem meglepő, hogy a kommentszekcióban sokan „Kim Censoriként” hivatkoztak a Skims alapítójára. Sokan úgy vélik, hogy Kim Kardashian híres exének és az új feleségének, Bianca Censorinak üzen a botrányos összeállítással, amit akár maga Censori is viselhetett volna – hiszen ő maga is előszeretettel jelenik meg csupán egy harisnyából (és esetleg még valami apró ruhadarabból vagy lakáskiegészítőből) álló felforgató összeállításokban.

Maga Kim Kardashian egyelőre nem reagált a párhuzamra, de az biztos, hogy a netezők nem voltak túl lelkesek a stílusváltás láttán – lehet, hogy Kim K jobban teszi, ha marad szokásos, testhezálló signature összeállításainál.

Mindeközben pedig Bianca Censori nyugodtan megtarthatja a polgárpukkasztó celeb szerepét, tovább sokkolva a népet hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb szettjeivel:

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images

Olvass tovább