David Beckham anyukája megszólalásig hasonlít Diana hercegnőre – mutatjuk a fotót!

2023. június 27.
David Beckham egy régi képet posztolt a szülinapos édesanyjáról, de a rajongók azt hitték, hogy az egykori focista egy Lady Dianával készült fotót osztott meg.
David Beckham

„Boldog születésnapot, anyu, remélem, a legcsodálatosabban telik a napod. Mindannyian nagyon szeretünk ❤️ Csinos frizura és velúrmelegítő 😂” – tegnap ezekkel a szavakkal köszöntötte fel édesanyját, Sandrát David Beckham. Az egykori futballsztár a jeles alkalomból fellapozta a családi fényképalbumot, és egy sosem látott fotót is mellékelt az Instagram-köszöntéshez. A nyolcvanas években készült képen a kicsi David Beckham látható, ahogy az anyukája mellett pózol egy öltözőben. A szőke hajú, mosolygós kisfiú Manchester United melegítőt visel, édesanyja szürke velúrszettet, fodros gallérú inget és oversized bőrdzsekit, haja pedig a korszaknak megfelelően tupírozott és ondolált. 

A rajongók nem akartak hinni a szemüknek, a kommentszekciót elárasztották az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások: „Wow, azt hittem, Diana hercegnő az” – írta egyikük, „A mindenit, ANNYIRA hasonlít Diana hercegnőre!!!! És a csillagjegyük is megegyezik!!!” – tette hozzá egy másik. (Lady Diana július 1-jén született, csupán öt nappal Sandra Beckham után – a szerk.) Természetesen a 48 éves David Beckham felesége, Victoria sem maradt ki, ő azt kommentelte, hogy „Szeretünk, Sandra”. Az Instagram-köszöntés egyébként már-már hagyomány Beckhaméknél, David áprilisban a 49. szülinapját ünneplő Victoriáról is egy régi fényképet tett közzé. 

A hasonlóság szerintünk is egyértelmű, és kétség sem férhet hozzá, hogy Sandra akkoriban Diana hercegnő frizuráját kérte a fodrászától – ahogy tette ezt akkoriban a fél világ. Lady Diana a kor legtöbbet fotózott nőjeként nemcsak a szépség-, hanem a divattrendekre is óriási hatást gyakorolt, gondoljunk csak a biciklisnadrágra vagy a bosszúruhára.

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images Hungary