Meseszép helyről posztolt fotót Liu Shaoang, a lélegzetünk is eláll

2024. április 22.
A kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok gyorskorcsolyázó Liu Shaoang éppen Balin nyaral. Az útról posztolt egy képet, amitől a lélegzetünk is eláll.
Meseszép helyről posztolt fotót Liu Shaoang, a lélegzetünk is eláll

Balin nyaral a kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok magyar gyorskorcsolyázó, Liu Shaoang. A sportoló a különleges utazásról két napja már egy meseszép videót is posztolt Instagram-oldalán, amelyben bemutatta a szigeten töltött időszak legszebb pillanatait: a gyönyörű naplementét az óceán partján, a hajókázást, a sétákat az esőerdőben, illetve egy elefánttal és két majommal való szívmelengető találkozást is.

Liu Shaoang és szintén sportoló barátnője, Lídia folyamatosan járják a világot. A pár már egy közös Instagram-oldalt is indított l.s. travels néven, ahol az utazásaikat dokumentálják. A szerelmesek egyébként profi tartalomgyártók: lélegzetelállító felvételeket készítenek a közösségi médiára. A minél szebb tartalmak érdekében már egy drónt is beszereztek, amelynek segítségével gyönyörű videókat vesznek fel a magasból.

Az olimpiai bajnok saját Instagram-oldalán tegnap magáról posztolt egy fotót, amelyen a titokzatos és gyönyörű esőerdő előtt pózol Bali szigetén. Liu Shaoang és bátyja, Liu Shaolin Sándor persze nem csak sportteljesítményükkel, de megjelenésükkel is sok rajongót szereztek maguknak világszerte. Nem is csoda, hogy ennyi szívecskés emoji érkezett a gyorskorcsolyázó szívdöglesztő fotója mellé, amelyen a tetoválásait is megmutatta.

Forrás: Instagram, Fotó: Getty Images