Szívmelengető fotón Bruce Willlis az egyéves unokájával

2024. április 21.
Bruce Willis lánya, Rumer egy megható közös fotót posztolt édesapjáról és kislányáról első születésnapja alkalmából az Instagramon. A ritkán látott színész a karjában tartja első unokáját.
Bruce Willis először mutatkozott nyilvánosan, mióta demenciával diagnosztizálták

Amióta kiderült, hogy a demencia egy ritka fajtájával diagnosztizálták, leginkább csak a családja körében lehet látni Bruce Willisről fotót. Lánya, Rumer azonban most kislánya, Lou első születésnapja alkalmából egy szívmelengető fotósorozatot osztott meg az Instagramon. A képek sorában az egyik egy megható pillanat, amelyen Bruce Willis első unokáját, Lout tartja a kezében. Ritka, hogy Bruce Willis fotón jelenne meg, mióta 2022-ben visszavonult a színészettől és a nyilvános szereplésektől frontotemporális demenciája miatt.

Lapozz a posztban az utolsó képhez!

Bruce Willis első unokája

Demi Moore és Bruce Willis legidősebb lánya, a 34 éves Rumer 2023. április 18-án adott életet első gyermekének. Rumer és barátja, Derek Richard Thomas a kislányt Louetta Isley Thomas Willis névre keresztelték, otthon született és a szülei hamar meg is mutatták őt a nagyvilágnak. 

Bruce Willis fotón

Bruce Willis családja még 2022-ben jelentette be, hogy a színészt frontotemporális demenciával (FTD) diagnosztizálták, a demencia egy ritka változatával, ami viselkedéses és nyelvi tünetekkel is jár, illetve a személyiségben is változásokat okoz. Willis felesége, Emma Heming akkor azt is elárulta a Today című televíziós műsorban, nehéz eldönteni, hogy Bruce Willis tisztában van-e saját egészségromlásával.

Alig egy hónapja azonban Bruce Willis felesége, Emma Heming jó híreket közölt férje demenciájáról. Az egykori modell rácáfolt a hamis hírekre és elmondta, hogy még mindig szerelmesek és igenis „van köztük kapcsolat”. Emma Heming akkor meg is osztott egy videót az Instagram-oldalán, amelyben elmondta, hogy nemrég rábukkant egy kattintásvadász cikkre, amelyben Bruce Willisről és családjáról írtak. Sőt, Bruce Willist videón is láthattuk április elején 12 éves kislánya születésnapján.

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images