Pataki Zita megható sorokkal ünnepli 11. házassági évfordulóját

2024. április 22.
Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila már 11 éve kitart egymás mellett jóban-rosszban. A műsorvezető szívhez szóló sorokkal emlékezett meg az elmúlt évtizedről és elárulta, mi tartja össze őket a mai napig.
pataki-zita-attila

Pataki Zita és férje, Szárnyas Attila most ünnepli a 11. házassági évfordulóját, a páros pedig továbbra is kitart egymás mellett jóban-rosszban. A műsorvezető a nagy nap kapcsán azt is elárulta, hogy mi is az, ami valójában összetartja őket, immár 11. éve. Az évforduló alkalmából Pataki Zita egy Instagram-bejegyzésben is megemlékezett az elmúlt évtizedről. Zita nosztalgia gyanánt egy 2012 nyarán készült fotót is megosztott, amin férjével szorosan átkarolják egymást. 

A közös fotó mellett Zita néhány szívhez szóló sorral is megemlékezett az együtt töltött időről: 

„Kezdetek kezdetén. Ez a fotó 2012 nyarán készült. Aztán elég hamar megkért, a felesége lettem, és épp tegnap 11 éve annak, hogy a rokonainkkal, barátainkkal mulatoztunk az esküvőnkön. Most is szombat volt, csak most a poén kedvéért egy válási komédiát néztünk meg a Belvárosi Színházban! Minden középkorú, házas embernek ajánlom! Sokat nevettünk, ahogy ma és 11 éve is. Azt hiszem, hogy a nevetés, az örök gyerek… bennünket összetart, és ha másképp lesz is… már ezért a bő évtizedért megérte” – írta a műsorvezető bejegyzésében. 

A pár között láthatóan töretlen a szerelem, az összhang és a boldogság. Pataki Zita néhány évvel ezelőtt egy saját Youtube-csatornát is indított, amelynek keretein belül betekintést nyerhettünk a házaspár mindennapjaiba. Zita meddőségéről szóló Youtube-videósorozatában pedig Attila is kamera elé állt és őszintén beszélt a gyermekért való küzdelem férfi aspektusairól is. 

Forrás: Instagram Fotó: Cenral-archívum