Így fogyhatunk éhezés nélkül, méghozzá finomságokkal

2018. október 11.
Sokszor halljuk, hogy a téli időszakban hajlamosabb a testünk elraktározni a bevitt táplálék egy részét. Ebből adódóan hízékonyabbá válunk. Ennek több oka is lehet, de leginkább a friss zöldségek, gyümölcsök és könnyebb ételek háttérbe szorulása okozhatja a gondot.

Aki hízékonyabb és hatékony fogyókúrás programot keres, annak az Eat Clean Diet – Tiszta Diéta lehet a tökéletes megoldás. Az Eat Clean Diet fehérjeprogram termékei között több mint 300 olyan fehérjekészítmény található, ami biztos társunk lesz a fogyókúrában. Turmixok, pudingok, palacsinták, levesek és omlettek segítenek abban, hogy a diéta folyamata ne váljon egyhangúvá. Ráadásul éhezés nélkül fogyhatunk le finom ételekkel! Az Eat Clean Diet – Tiszta Diéta egy komplex fogyókúrás program, ami 5 szakaszból áll, és kortól, nemtől függetlenül segít megszabadulni a felesleges kilóktól és a fogyás után is fenntartja ezt az állapotot.

Eat Clean Diet termékek a diéta befejezését követően is fogyaszthatóak, hiszen amellett, hogy segítik az ideális testsúly megtartását, finomak és egészségesek is. A fogyókúrás program hatékonyságát számtalan sikertörténet igazolja. Vannak, akik azért vágtak bele, mert kamaszkoruk óta küzdenek a túlsúllyal és folyamatosan keresték a számukra megfelelő fogyókúrát. Így találtak rá az Eat Clean Dietre, ami hosszú távon biztosítja számukra az álomalakot és a program felépítése lehetővé teszi, hogy elkerüljék a jojó-effektust. Vannak, akik csekély túlsúllyal vágtak bele a diétába. Számukra az volt a fontos, hogy testzsír formájában szabaduljanak meg a felesleges kilóktól. Ebbe a csoportba tartozik Pataki Zita is.

„Először azt szerettem volna, hogy nyolc lombik után kitisztuljon a szervezetem, hogy egyszer az életben csináljak végig egy teljes tisztítókúrát – kezdi fogyása történetét Zita. – A tisztulás miatt kezdtem, nem volt sok a túlsúlyom. Éreztem, hogy váltanom kell. Volt, hogy egy hónapig nem ettem húst, de rosszul lettem. Keresgéltem, keresgéltem, így találtam rá a Tiszta Diétára. A módszer lényege, hogy csak az én testem nézik, megfigyelik az életmódomat, az időbeosztásomat, és ahhoz igazítják az étrendet. Rám szabják, azt is mondhatom, hogy nem szeretem ezt vagy azt. Kéthetente megyek, olyankor megnézik a testem zsír- és izom összetételét. Az a lényeg, hogy az izom maradjon, a zsír vesszen!”

A sikeres fogyás mellett nagyon fontos, hogy a diétázók a jövőben is meg tudják tartani álomalakjukat. Ehhez személyre szabott táplálkozási programot kapnak a diéta végén, és ha nassolási vágy törne rájuk, akkor számtalan Eat Clean Diet édes és sós snackből választhatnak. Ha kipróbálnád a diétát, most 50% kedvezménnyel van rá esélyed. Jelentkezz október 20-ig az Eat Clean Diet nyereményjátékára a Facebookon, kattints a képre a részletekért!

 

Promóció