Beyoncé megmutatta természetes haját

2024. április 23.
Beyoncé különleges pillanatképekkel lepte meg rajongóit az Instagramon: egy vidámra sikerült videón osztotta meg hajrutinját, és mutatta meg természetes haját.
  • Beyoncé idén dobta piacra saját hajápolási termékcsaládját, ami vegyes fogadtatásban részesült. 
  • Az énekesnő egy videóban mutatta meg természetes haját, és azt, hogy mire képesek a termékek.
  • Beyoncé természetes haja láttán egyértelművé válik, az őt ért kritikák alaptalanok. 

A 42 éves énekes tőle nem megszokott módon a kulisszák mögé kalauzolta rajongóit. Instagramon közzétett egy videót, amin megmutatja hajápolási rutinját, és nem kis reklámot csinált a Cécred termékcsaládjának, ami egészségessé és erősebbé varázsolta hajkoronáját. A videót az énekesnő Instagram-oldalán, ITT tudod megnézni! 

Beyoncé, aki a videón bátran mutatja meg természetes haját, februárban dobta piacra a hajápoló termékeket. A lépés negatív visszhangot kapott, mondván, az énekesnő rendre parókában mutatkozik a nyilvánosság előtt. Beyoncé gyaníthatóan ezekre a kritikákra válaszul döntött a videó mellett, amiből világosan kiderül, a sztárnak egyáltalán nincs szüksége se parókára, se póthajra.

Beyoncé hajápolási rutinja

Beyoncé, aki nemrég Bundesliga-hajjal sokkolt, megmutatja, hogy hajápolási rutinja meglehetősen egyszerű: annak első lépcsője a sampon, amit habja és nyugtató illata miatt szeret a sztár. Ezt követi a Fermented Rice & Rose Protein Ritual kondicionáló, szárítás és hajvasalás előtt pedig Cécred Moisture Sealing Lotion kerül a természetes tincsekre.

Beyoncé elárulja azt is, hogy természetes haja védelmében mindig közepes hőfokon szárítja a haját, és hagyományos finom sörtéjű kefét használ. Utolsó lépésben fodrásza néhány hajcsavarót rögzít Beyoncé hajába, hogy dús és gazdag hatást érjen el, végül pedig laza lófarokba fogja a hajkoronát.

Az épp platinaszőke Beyoncé a videóban arról is beszél, hogy a hajápolás az egyik kedvenc időtöltése, ilyenkor jut ideje gondoskodni magáról egy keveset. A háromgyermekes énekesnő azt is elmondja, megbélyegzés és tévhit az, hogy aki parókát hord, annak nem lehet egészséges és hosszú haja. Szerinte ez baromság, amúgy meg senkinek semmi köze hozzá.

Hallgasd meg Beyoncé legújabb dalát!

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images