Károly hiába könyörög, Meghan Markle nem viszi el hozzá a gyerekeket

2024. április 26.
Károly király állítólag kétségbeesetten könyörög, de Meghan Markle ennek ellenére sem szeretné elvinni Archie-t és Lilibetet az Egyesült Királyságba.
Károly hiába könyörög, Meghan Markle nem viszi el hozzá a gyerekeket

Hiába könyörög kétségbeesetten Károly király, Meghan Markle állítólag nem akarja elvinni a gyerekeket az Egyesült Királyságba. Archie herceg és Lilibet hercegnő nagyon kevés időt töltött Európában, és úgy tűnik, nem is valószínű, hogy hamarosan újra találkoznak a királyi család Angliában élő tagjaival. Még annak ellenére sem, hogy III. Károlynak minden vágya, hogy végre láthassa az unokáit, ezért békülni szeretne fiával és menyével, legalábbis egy szakértő szerint.

Meghan és férje, Harry herceg ugyanis feszült viszonyt ápol a királyi család Angliában élő tagjaival. Károly király szeretné megjavítani a megromlott kapcsolatot, és ezért egyesek úgy vélik, hogy egyenesen könyörögni kezdett Sussex hercegének és hercegnéjének. Az uralkodó állítólag meghívta fiát és menyét, hogy töltsék a nyarat a Balmoralban, de Charlotte Griffiths királyi kommentátor nem hiszi, hogy Meghan elfogadja a meghívást. „Még ha Harry jön is, nem tudok elképzelni egy olyan világot, amelyben Meghan is jön a gyerekekkel, ez nagyon szomorú” – fogalmazott a szakértő.

Charlotte szerint Meghan „semmilyen módon” nem fog érdeklődni Balmoral iránt. Ő úgy látja, hogy a hercegné sosem vágyott igazán a vidéki királyi életre, és nem tudja elképzelni, hogy a hercegné egy egész nyarat a birtokon töltsön.

A szakértő úgy látja, hogy Károly kétségbeesetten szeretné látni a gyerekeket, hiszen ő is tudja, hogy az élet túl rövid. Szerinte Balmoral tökéletes, pihentető hely lehetne egy békülős találkozáshoz. „Ha meghívót küld, akkor Harrynek és Meghannek minden bizonnyal bele kéne egyeznie a látogatásba” – mondta egy bennfentes a Page Six bulvároldalnak.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images