Kim Kardashian megvált fekete tincseitől és újra platinaszőke lett

2024. április 29.
Kim Kardashian az elmúlt években már számtalan hajszínnel próbálkozott, azonban úgy tűnik, hogy mégis a platinaszőke lett a befutó. Elmondása szerint új kinézetének köszönhetően sokkal magabiztosabb lett.
Kim Kardashian

Kim Kardashian az elmúlt években már számos alkalommal megmutatta különböző arcait. Tavaly ősszel például teljesen felismerhetetlen volt, hiszen pár centis hajjal és cérnavékony szemöldökkel pózolt egy magazin címlapján, máskor hosszú, fekete hajjal lépett a vörös szőnyegre. Kimnek párszor már sikerült meglepetést okoznia, pláne, amikor sötét haját platinaszőkére festette. 

„Teljesen más ember vagyok”

A SKIMS alapítója nemrég ismét változtatott külsején, így ismét platinaszőke hajjal jelent meg a közönség előtt. Két nappal korábban Kim még fekete tincsekkel jelent meg a Kamala Harris alelnök által rendezett kerekasztal-beszélgetésen a Fehér Házban. 

Kim Kardashian fodrásza, Chris Appleton is megosztott néhány fotót Instagram-oldalán a sztárról, amint éppen büszkén pózol a kamera előtt. A fodrász hozzátette azt is, hogy ezt az eredményt pár alkalom alatt sikerült elérniük, mivel szerették volna megőrizni Kim hajának épségét. 

Kim Kardashian ismét megvált fekete tincseitől

Kim Kardashian ismét megvált fekete tincseitől

Kim Kardashian az évek során már számos hajszínt kipróbált, azonban úgy tűnik, hogy mind közül a szőke lett a kedvence. Elmondása szerint hajszíne befolyásolni tudja a viselkedését, és az érzéseit is. 

Teljesen más ember vagyok. Elegánsabb és magabiztosabb vagyok” – emelte ki. 

Forrás: ENews Fotó: Getty Images