Szabó Zsófi kockás hasára nem találjuk a szavakat

2024. április 30.
Szabó Zsófi a legújabb fotóján olyan kockás hasat villantott, amitől az állunk is leesett.
Szabó Zsófi

Nem titok, hogy Szabó Zsófi életében fontos szerepet játszik a sport, aminek meg is lett az eredménye. Legújabb Instagram-posztjában a műsorvezető megvillantotta elképesztően kidolgozott hasizmait. (A fotót ITT tudod megnézni.)

Ahogy Szabó Zsófi nemrég a Storynak nyilatkozta, négy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy életmódot vált, amihez máig kitartóan tartja magát. Mint mondta, hosszú idő után most először érzi magát igazán jól, január óta ugyanis igyekszik leépíteni az életéből a stresszt, már amennyire ez lehetséges.

A meetingjeit például Szabó Zsófi már nem egy kávé mellett, hanem az erdőben sétálva bonyolítja le telefonon, de sok terhet levett a válláról az is, hogy elkezdett együtt dolgozni az öccsével, aki a menedzsmentje tagjaként támogatja őt.

Szabó Zsófi megvillantotta kockás hasát

Szabó Zsófi megvillantotta kockás hasát

„Ha valamiben, ebben roppant tudatos vagyok. Az első két évben azért sem engedtem el a gyeplőt, mert féltem, nehogy visszahízzak. Emlékszem, volt egy bikinifotózásom, és ahogy ránéztem a képekre, rögvest az ugrott be, hogy »bár most jól nézek ki, de ugye később is meg fogom tudni tartani az alakom?!’« Ilyen félsz ma már nincs bennem” – magyarázta Szabó Zsófi, aki mint mondja, ha olyan napja van, megenged magának egy croissant-t, vagy elfelez egy desszertet ebéd után, két-három kiló súlyingadozásnál többet viszont nem enged meg magának.

Ami a sportot illeti, Szabó Zsófi azt is elárulta, hogy egy nyolc hónappal ezelőtti sérülése miatt futnia egyelőre nem szabad, helyette viszont piláteszezik.

Fotó: Central Archiv