Soha nem látott fotóval ünnepli 13. házassági évfordulóját Katalin hercegné és Vilmos herceg

2024. április 29.
Katalin hercegné és Vilmos herceg a mai napon ünnepli 13. házassági évfordulóját, a nagy nap alkalmából pedig egy soha nem látott fotóval emlékeztek vissza esküvőjükre.
Soha nem látott fotóval ünnepli Katalin és Vilmos a 13. házassági évfordulóját

Vilmos herceg és Katalin hercegné 2011. április 29-én fogadott örök hűséget egymásnak nyolc év együttjárás után. A walesi herceg és hercegné a mai napon a 13. házassági évfordulóját ünnepli, a nagy nap alkalmából pedig egy olyan esküvői fotót osztottak meg, amelyet még korábban soha nem láthattunk. A fekete-fehér fotón az ifjú házasok boldogan mosolyognak a Buckingham-palotában. A képet a saját fotósuk, Millie Pilkington készítette, akit még 13 évvel ezelőtt arra kért Katalin hercegné és Vilmos herceg, hogy minél őszintébb fotókat készítsen róluk az esküvőjük alatt. A fotós a következő sorokkal emlékezett meg a nagy napról: 

Boldog házassági évfordulót! Hihetetlen, hogy ennek már 13 éve. Emlékezzetek jól erre a pillanatra. Sok szeretetet küldök mindkettőtöknek ezen a különleges napon” – írta. 

A fotó azonban láthatóan rengeteg érzelmet váltott ki az emberekből, ugyanis többen megijedtek a fekete-fehér fotó láttán. 

„Majdnem szívrohamot kaptam, amikor megláttam a fekete-fehér képet” – írja az egyik kommentelő. 

Nem túlzás azt állítani, hogy a 42 éves Katalin hercegné rákbetegsége az egész világot sokkolta, azonban az ünneplés, talán ha csak egy kis időre is, de eltereli a walesi herceg és hercegné figyelmét, és csak egymásra összpontosítanak. 

„Az, hogy Vilmos mellettem van, nagy vigaszt és megnyugvást jelent” – mondta Katalin hercegné

Katalin és Vilmos már több mint 20 éve alkot egy párt, a walesi herceg pedig egy korábbi interjúban azt is felfedte, hogy szerinte mi lehet a tartós házasságuk kulcsa. 

„Nyilvánvalóan mindketten nagyon jól érezzük magunkat együtt, mindkettőnknek nagyon jó humora van a dolgokhoz.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images