Friss képeken romantikázik a szerelmes Brad Pitt és fiatal barátnője

2024. május 04.
Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon csütörtök reggel romantikus sétát tettek a kaliforniai Santa Barbarában a tengerparton.
Brad Pitt és Ines de Ramon

A Harcosok klubja 60 éves színésze és a 34 éves barátnője, az ékszertervezéssel foglalkozó Ines de Ramon romantikusan egymáshoz bújtak, miközben a homokos parton sétáltak. Az egyik intim pillanatban Brad Pitt édesen átkarolta barátnője vállát, a nő pedig a színész derekába kapaszkodott. A fotókon egészen úgy tűnik, hogy a páros séta közben egy mély beszélgetésbe merült bele. 

Brad Pitt kifejezetten lazán nézett ki a krémszínű nadrágjában és egy fehér, gombos ingben, amelyet egy fehér póló fölé vett fel. A megjelenését fehér tornacipővel, egy arany medálos nyaklánccal és retró stílusú napszemüveggel egészítette ki. Ines de Ramon egy kékeszöld pufimellényt viselt, szorosan összecipzározva, egy hosszú, fehér maxiruha felett. Szerelméhez hasonlóan ő is fehér tornacipőbe bújt.  Mindketten egy kávésbögrét tartottak a kezükben, és egy imádni való, bolyhos, barna-fehér kutyus is csatlakozott hozzájuk.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Celebrity Photographs (@inspirarte.az) által megosztott bejegyzés

 

Idén februárban arról szóltak a hírek, hogy a pár nemrég összeköltözött, bár Ramon még mindig a régi lakása tulajdonosa. „Nagyon jól megvannak, és boldogabb, mint valaha” – mondta akkor a bennfentes a People-nek.

Egy másik forrás azt mondta, hogy Brad Pitt „újra megtalálta a szikrát”, miután megtalálta a szerelmet de Ramonnal az Angelina Jolie-tól való zűrös válása közepette.

„A válás óta Brad többször randizott, de sosem komolyan” – mondta a bennfentes. „Ez az első komoly kapcsolata, és nem is lehetne boldogabb.”

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images