Brad Pitt barátnője kifutóként használta a járdát és megvillantotta jól kidolgozott hasizmát

2024. április 18.
Nemrég Los Angeles utcáin kapták lencsevégre Brad Pitt barátnőjét, Ines de Ramont, aki egy szexi összeállításban mutatta meg bomba alakját és jól kidolgozott hasizmát.
Brad Pitt és Ines de Ramon

Nemrég az utcán kapták lencsevégre Brad Pitt barátnőjét, miközben megvillantotta a jól kidolgozott és izmos hasát. A 34 éves divatmodell éppen Los Angeles utcáit járta, miközben már-már egy saját kifutóvá alakította a járdát, így nem csoda, hogy szinte minden járókelő tekintete rászegeződött. A modell nem rejtette véka alá csodás alakját, ugyanis egy rövid fehér trikót viselt, amelyet egy farmernadrággal és barna bőrcsizmával párosított.

Miközben Brad Pitt barátnője, Ines de Ramon telefonált, egy szürke pulcsit és egy termoszt tartott a kezében egy Chanel táskával karöltve. Az egyszerű szettet remekül feldobta az arany kiegészítőkkel, na meg persze a lágy, hullámos hajával. Ines de Ramont néhány órával azután fotózták le, hogy kiderült, miszerint ő lesz a 2024-es tavaszi/nyári UTER kollekció reklámkampányának divatmodellje. 

Brad Pitt és Ines de Ramon már közel két éve vannak együtt, az utóbbi időben pedig egyre többet láthatjuk együtt őket nyilvánosan is. Nemrég például komoly lépésre szánta el magát a páros. Brad Pitt egyre jobban felvállalja új kapcsolatát, ráadásul kiderült, hogy a még elhidegült gyerekeinek is be akarja mutatni szerelmét, bízva abban, hogy ez talán segíthet elsimítani a családi konfliktusokat. Egy forrás szerint Angelina Jolie-val való válása óta ez a színész első komoly kapcsolata, ráadásul ő is az első barátnője. Az információk szerint a páros nemrég össze is költözött, mivel rengeteg időt töltöttek Pitt lakásában, éppen ezért nem látták akadályát annak, hogy elkezdjék közös életüket. Ennek ellenére a színész barátnője, Ines de Ramon még csak a hónap elején véglegesítette válását a Vámpírnaplók sztárjától, Paul Wesley-től.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images