Katalin és Vilmos herceg a poklok poklát éli át a rák elleni harc közepette

2024. május 04.
Katalin hercegné egyik barátnője, Amaia Arrieta arról nyilatkozott, mennyire megviseli a hercegi párt a rákdiagnózis.
A testbeszéd-szakértő leplezte le Katalin hercegné Vilmos iránt érzett dühét

Arrieta, aki a hercegi pár három gyermekének – a 10 éves György hercegnek, a 9 éves Sarolta hercegnőnek és a 6 éves Lajos hercegnek – a ruháit tervezte, azt nyilatkozta, hogy rendkívül lesújtotta a walesi hercegné diagnózisa. „Összetört a szívem, szerintem a poklok poklát élik most át, remélem, hamarosan vissza fognak térni” – mondta a Telegraphnak.

A 42 éves Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, miután több hónapig távol maradt a nyilvánosságtól.„Januárban Londonban nagy hasi műtéten estem át, de akkor még úgy gondolták, hogy az állapotom nem rákos. A műtét sikeres volt” – mondta az érzelmes videójában. „A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki. Az orvosaim ezért azt tanácsolták, hogy egy megelőző kemoterápiás kezelésnek vessem alá magam, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok.”

Katalin hercegné azt is elmondta, hogy időbe telt, amíg Vilmos herceggel el tudták magyarázni a diagnózist a gyerekeiknek. „Nekik is elmondtam, hogy jól vagyok, és napról napra erősebb leszek azáltal, hogy azokra a dolgokra összpontosítok, amelyek segítenek a gyógyulásban, a testemben, a lelkemben és a szellememben” – tette hozzá.

A walesi hercegné azt is elmondta, hogy az, hogy Vilmos mellette van, „óriási vigaszt és megnyugvást” jelentett számára.

Miután megosztotta a szívszorító hírt, Katalin hercegné állítólag a szüleitől és testvéreitől kapott támogatást. „Bár biztosan nem látjuk őket együtt nyilvánosan, nagyon is ott vannak a háttérben” – mondta Katie Nicholl királyi szakértő az Entertainment Tonightnak márciusban.

Forrás: Pages Six Fotó: Getty Images