Jennifer Garner 18 éves lánya már kész nő, és tiszta anyukája

2024. május 07.
Jennifer Garnert és 18 éves lányát, Violetet a hétvégén a kaliforniai Santa Monicában látták ebédelni.
Jennifer Garner lánya

Az anya-lánya duó a közös ebédre összeöltözött: mindketten hosszú szoknyát és tornacipőt húztak, a megjelenését az 52 éves színésznő egy napszemüveggel, míg 18 éves lánya egy elegáns szemüveggel egészítette ki. (Az anya-lánya fotókat ITT tudod megnézni.) Egy Page Sixnek nyilatkozó forrás szerint Jennifer Garner a Ben Affleckkel közös három gyermekében – a 18 éves Violetben, a 15 éves Seraphinában és a 12 éves Samuelben – leli vigaszát, miután szeretett édesapját, William Garnert elvesztette.

Jennifer Garner édesapja március végén, 85 éves korában hunyt el. A férfi halála után a színésznő egy szívmelengető megemlékezést osztott meg a közösségi médiában. „Vele voltunk, és az Amazing Grace-t énekeltük, amikor elment (mi vittük át, vagy mi ijesztettük el – jogos kérdés). Bár nem tragédia egy 85 éves férfi halála, aki egészséges, csodálatos életet élt, tudom, a gyász mégis elkerülhetetlen, váratlanul tör ránk” – írta.

Jennifer Garner és 18 éves lánya tavaly egy előkelő eseményen

Jennifer Garner és 18 éves lánya tavaly egy előkelő eseményen

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Ben Affleck és Jennifer Garner másik lánya, akit korábban csak Seraphina Rose néven ismerhettünk, nagyapja, William Jack Garner megemlékezésén vállalta fel, hogy transznemű és jelentette be új nevét, ami nem más, mint a Fin. 

Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évig éltek házasságban, 2005-től 2015-ig, és ez idő alatt három gyerekük született. A kapcsolatuknak végül egy megcsalási botrány és Affleck alkoholizmusa vetett véget. A szakításuk után a színész egy ideig nagyon rossz állapotban volt, de a gyerekei és exfelesége kedvéért végül összeszedte magát, elvonóra ment és mostanra végleg meg tudott szabadulni a függőségétől. 

Ma már tökéletesen tud Ben Affleck és Jennifer Garner szülőként együttműködni, mindketten nagyon tisztelik a másikat, és mindig, minden körülmény között a gyerekeik érdekeit tartják szem előtt. „Ben mindig tiszteletben tartja a volt felesége anyai döntéseit, és nagyra becsüli mindazt, amit az elmúlt években a családjuk összetartásáért tett. Jennifer Garner pedig tényleg nagyszerű anya, aki mindig tudja, mit csinál” – nyilatkozta a párról egy közös barátjuk.  

Fotó: Getty Images