Hatalmas az öröm: Hailey és Justin Bieber gyermeket vár

2024. május 10.
Hailey és Justin Bieber tavaly ünnepelte az 5. házassági évfordulóját, azonban az idei év még ennél is különlegesebb lesz számukra, ugyanis a páros első gyermekét várja.
Hatalmas az öröm: Hailey és Justin Bieber gyermeket vár

Justin Bieber Instagram-oldalán jelentette be a hatalmas örömhírt, ugyanis hamarosan apuka lesz. A világhírű énekes feleségével, Hailey Bieberrel egy közös fotózáson vett részt, ahol már látható a modell gömbölyödő pocakja. Hailey és Justin Bieber nemcsak gyermekük érkezését fedték fel, de ezzel együtt a házassági fogadalmukat is megújították.

A fotósorozatban a terhes modellt egy gyönyörű fehér, testre simuló csipkeruhában láthatjuk. A fején egy hasonló anyagot viselt, amely vélhetően a menyasszonyi fátyolt imitálta, az elegáns ruhához pedig elmaradhatatlan volt a már tőle megszokott fekete napszemüveg. Justin Bieber a nagy eseményen egy laza összeállítást viselt, amely bő nadrágot, fehér pólót és egy fekete pulcsit takart, na meg persze az ikonikus sapkáját. 

Justin Bieber és Hailey Bieber 2023 szeptemberében ünnepelte az 5. házassági évfordulóját, amelynek alkalmából az énekes egy rakás szexi fotót is megosztott követőivel. Azt már tudjuk, hogy Justin menthetetlenül romantikus, amelyet a mostani fotósorozat sem bizonyít jobban. Ugyan kapcsolatuk láthatóan nagy harmóniának örvend, kétségtelen, hogy a párosnak vélhetően rengeteg próbát kellett kiállni ahhoz, hogy most együtt ünnepeljék gyermekük érkezését. 

Justin Bieber egy nyolc évig tartó se veled, se nélküled kapcsolat után 2018 tavaszán végleg szakított Selena Gomezzel, majd még ugyanabban az év júliusában eljegyezte Hailey-t. Ez persze bőven elég volt a Selena Gomez-rajongóknak ahhoz, hogy egy életre megutálják a modellt. 

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images