Ezek lesznek a Netflix legizgalmasabb májusi premierjei

2024. április 24.
A Netflixben ismételten nem fogunk csalódni: thriller, regényadaptáció és drámasorozat is lesz a májusi premierjei között.
Ezek lesznek a Netflix legizgalmasabb májusi premierjei
  • A Netflix 2024 májusában is izgalmas premierekkel készül.
  • Thriller, regényadaptáció és drámasorozat is lesz a Netflix májusi premierjei között.
  • Mutatjuk a Netflix májusi premierjeit.

Ugyan az idő egyre szebb, a napsütés pedig a szabadba csábít minket, van, amiről nem lehet lemondani. Méghozzá az izgalmas sorozatokról! A Netflixben természetesen májusban sem kell csalódnunk, lesz minden, mi szem-szájnak ingere.

A streaming platform a tavasz utolsó hónapjában is különleges kínálatot tár elénk, hogy a borús napokon se unatkozzunk – vagy amikor egyszerűen csak ki sem akarjuk tenni otthonról a lábunkat.

Netflix premierek 2024. május:

1. Csillogó gyémántok: Kurtizánok birodalma (Heeramandi: The Diamond Bazaar)

Az 1940-es évek Indiájában játszódó sorozat kurtizánok három generációjának életét mutatja be, a saját és pártfogóik történetein keresztül. Az előkelő udvarhölgyek a „piros lámpás” Heera Mandi kerületben élnek a brit uralom alatt, Mallikajaan irányításával. Az utcákon a forradalmárok függetlenséget követelnek, és Mallikajaan egyik lánya is csatlakozik a szabadságharchoz. Szerelem, árulás, utódlás és politika találkozik a kurtizánok rezidenciáján. A Csillogó gyémántok premierje május 1-én lesz a Netflixen.

2. Talpig férfi (A Man in Full)

Tom Wolfe azonos című könyve alapján készített új sorozatot a Netflix felületére David E. Kelley. A széria főszereplője egy ellentmondásos életet élő ingatlanos, aki a teljes csőd fenyegetésétől próbálja megvédeni birodalmát, és azoktól, akik előnyükre akarják fordítani a bukását. Méghozzá bármi áron. A Talpig férfit május 2-től tudod megnézni.

3. Képeslapok Mumbaiból (Postcards)

Négy nigériai egyedülálló anya Indiába utazik, hogy végre feltöltődjön és fedezze önmagát. Az ázsiai országban találnak rá az elfogadásra, a szerelemre, a legbensőbb vágyaikra és a saját identitásukra, miközben legmélyebb félelmeikkel is szembenéznek. A Képeslapok Mumbaiból május 3-án kerül fel a Netflix felületére.

4. Rendkívüli család (The Atypical Family)

Május 4-től egy új koreai sorozattal, a Rendkívüli családdal erősít a Netflix. Egy hihetetlen szuperképességekkel rendelkező família a modern kor problémái miatt elveszíti különleges adottságait, de egyszer csak összefonódik a sorsuk egy titokzatos nő életével, aki mindent megváltoztat.

5. Bodkin

Új amerikai vígjáték-dráma sorozattal készül nekünk a Netflix. A történet egy festői ír tengerparti kisvárosban játszódik, ahol néhány podcaster elkezd nyomozni három idegen rejtélyes eltűnése után. Hamarosan kibontakoznak előttük a meglehetősen bizarr és csavaros események szálai, amelyek még a valóságérzékelésüket is próbára teszik. Ahogy egyre mélyebbre merülnek a rejtélyben, a tények és a fikció közötti határok kezdenek elmosódni, de nemcsak az üggyel, hanem a személyes életükkel kapcsolatban is. A Bodkin május 9-től streamelhető.

6. Köszi, jöhet a következő (Thank You Next)

Úgy tűnik, a Netflix idén májusban nemzetközi szinten válogat a sorozatokból. Miután Leyla Taylant, a fiatal és sikeres ügyvédet elárulta az exe, elvállalja az ország egyik leghíresebb válási ügyét. A Köszi, jöhet a következő főszereplője egy fájdalmas szakítás után fejest ugrik a modern randizás ellentmondásos világába, természetesen a legjobb barátainak megingathatatlan támogatásával. A sorozatot május 9-től nézheted a streaming platformon.

7. Eric

Benedict Cumberbatch egy új pszichológiai thrillerben csillogtatja meg tehetségét és bűvöl el minden nézőt május 30-tól. Az Oscar-jelölt színész ezúttal egy hat epizódból álló minisorozat főszereplője lesz. Vincent (Cumberbatch) New York egyik vezető bábszínésze, és a rendkívül népszerű Good Day Sunshine gyermekműsor alkotója. De az élete összeomlik, amikor kilencéves fia iskolába menet eltűnik. A sorozat alkotója, Abi Morgan szerint a széria egy sötét és őrült utazás az 1980-as évek New Yorkjába. Vincent egyre szorongóbb és ingatagabb lesz. Tele van önutálattal és bűntudatot érez Edgar eltűnése miatt. Meggyőződése, hogy ha sikerül bevinnie Ericet, Edgar kedvenc szörnyet ábrázoló bábját a tévébe, akkor a fia hazatér. Vincentet a viselkedése teljesen elidegeníti családjától, munkatársaitól és a segíteni próbáló nyomozóktól, miközben úgy tűnik, hogy Eric az egyetlen szövetségese az ügy megoldásában.

Fotó: IMDB