Jennifer Garnert megríkatta legnagyobb lánya

2024. május 22.
Jennifer Garner, Ben Affleck egykori felesége nehezen engedi el legidősebb közös lányukat. A színésznő szívszorító képeket és videókat osztott meg legutóbb.
Jennifer Garner

Jennifer Garner és Ben Affleck nagylánya nemsokára befejezi a középiskolát. Violet Affleck, mint a legtöbb átlagos 18 éves tinédzser, készül a ballagásra, amit édesanyja, Jennifer Garner könnyek között követ végig. 

Az Alias sztárja Instagram-posztjában több fotót és videót is megosztott magáról a ballagást megelőző rendezvényekről. Jennifer Garner egyik zsepit használja a másik után a könnyes fotókon és videókon, annyira meg van hatva attól, hogy lánya már felnőtt és készül élete következő szakaszába lépni.

Az 52 éves Jennifer Garner azt írta a bejegyzéshez: „Mondd, hogy ballagó gyereked van, anélkül, hogy kimondanád, hogy ballagó gyereked van” – utalva arra, hogy egy középsulis rendezvényen meghatottan sírdogáló anyuka nagy valószínűséggel a ballagó gyereke miatt sír.

A Hirtelen 30 sztárja bejegyzése alatt megjelentek a celebek, akik már átestek ezen a nagyon érzelmes időszakon és csupa jóval biztatták Jennifer Garnert. Reese Witherspoon, akinek lánya és fia is elballagott már, azt írta: „Ó, drágám… Tudom. Remek munkát végeztél! Én itt vagyok és támogatlak.” A támogatók közül nem hiányzott Gwyneth Paltrow sem, akinek lánya már egyetemista, fia, Moses pedig szintén idén ballag.

Jennifer Garner és 18 éves lánya tavaly egy előkelő eseményen

Jennifer Garner és 18 éves lánya tavaly egy előkelő eseményen

Ben Afflecknek és Jennifer Garnernek a most 18 éves Violeten kívül van még egy 15 éves lánya, Seraphina és egy 12 éves fia, Samuel. Mire a legkisebb gyerek is elballag, Jennifer Garnernek már nagyobb tapasztalata lesz a gyerekek elengedésében, de a meghatottságot és a könnyeket a harmadaik ballagásra is tutira vesszük.

Forrás: People.com      Fotó: Getty Images