Minden jel arra utal, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága tönkrement

2024. május 16.
Egyre többen pletykálnak arról, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck el fognak válni, és állítólag a színész már el is költözött az énekestől.

Jennifer Lopezt ismét a férje, Ben Affleck nélkül látták mutatkozni. A hírességpárt utoljára hét héttel korábban, március végén látták együtt ebédelni New Yorkban, és egyre több jel utal arra, hogy a válás szélére került a házasságuk. Az In Touchnak nyilatkozó forrás azt állította: a színész már el is költözött családi otthonukból. „Vége van. A válás felé tartanak és ez egyszer nem Ben felelős!” – állítja a bennfentes.

A következő jelek utalhatnak Jennifer Lopez és Ben Affleck válására:

Ben Affleck költözése

Állítólag Ben Affleck már el is költözött abból a 60 millió dolláros otthonból, amin a férfi Jennifer Lopezzel osztozik. Ráadásul a kétgyerekes anyát nemrég házvadászaton látták Beverly Hillsben a színész nélkül. „Most a munkájára és a gyerekeire összpontosít. Ben már elköltözött, és valószínűleg el kell adniuk azt az álomházat, amit két évig kerestek” – állítja a bennfentes. „Mindig szeretni fogják egymást, de Jennifer nem tudja irányítani őt, és Ben sem tudja megváltoztatni a feleségét. Semmiképpen sem tarthatott volna tovább.” 

Jennifer Lopez és Ben Affleck külön mutatkoznak

A rajongók rámutattak arra, hogy a pár az utóbbi időben sok időt tölt külön, és egymás nélkül vesznek részt a különböző eseményeken. Például, Jennifer Lopez egyedül töltötte be társelnöki feladatait a New York-i Met-gálán, és sokan meglepődtek azon, hogy Ben Affleck kihagyta az eseményt.

Ben Affleck is egyedül volt, mikor megjelent a The Roast of Tom Brady című műsorban. Az utolsó közös kirándulásuk során a pár feszültnek tűnt, és egyikük sem mosolygott, miközben együtt ebédeltek. Nem ez volt az első ilyen alkalom, ugyanis Jennifer Lopez és Ben Affleck a St. Barts-i kiruccanásuk alkalmával is összevesztek.

Márciusban látták utoljára együtt Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Márciusban látták utoljára együtt Jennifer Lopezt és Ben Afflecket

Jennifer Lopez dokumentumfilmje olaj lehetett a tűzre

Az Amazon Prime-on debütált  Jennifer Lopez The Greatest Love Story Never Told című dokumentumfilmje, ami a Ben Affleckkel való szerelmi történetét mutatja be. A doku látszólag megterhelte a pár házasságát, és az is kiderült belőle, hogy a színész először arra kérte a popikont: tartsa titokban a közösségi médiában a kapcsolatukat.

„Aztán rájöttem, hogy nem tisztességes dolog erre kérni. Ez olyan, mintha feleségül veszel egy hajóskapitányt, és azt mondod: „Nos, nem szeretem a vizet.” Majd így folytatta Ben Affleck: „Csak két ember vagyunk, akik másképp látják a dolgokat, és megpróbálunk tanulni egymástól és kompromisszumot kötni.”

Ráadásul Ben Affleck nem akarta, hogy a dívának írt szerelmes levelei nyilvánosságra kerüljenek a The Greatest Love Story Never Toldban. Jennifer Garner rajongói fel is háborodtak, miután a filmcsillag elárulta, hogy a 13 éves házassága alatt ragaszkodott a JLóval folytatott levelezéshez. Ez állítólag nem titok Jennifer Garner előtt a bennfentes szerint, aki azt mondja: a színésznő mindig is tisztában volt azzal, hogy gyengéd érzelmek fűzik a férjét Jennifer Lopezhez.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images