Megáll az ész: Leonardo DiCaprio unokahúgát a saját szülei rabolták el

2024. május 28.
Még Leonardo DiCaprio sem mentes a családi botrányoktól. Unokahúgát, Normandie Farrart 6 éves korában a saját szülei rabolták el. Azóta a színész gondoskodott arról, hogy csodás élete legyen a lánynak.
Leonardo DiCaprio unokahúgát a saját szülei raboltak el

Leonardo DiCaprio egy pazar bevásárlókörúttal lepte meg a 16 éves unokahúgát, Normandie Farrart Beverly Hillsben a hétvégén. A kis shoppingolásra elkísérte őket az Oscar-díjas színész apja, George DiCaprio, valamint a felesége, Peggy Farrar, miközben a 49 éves színész igyekezett elkényeztetni unokahúgát, akivel különféle előkelő butikokba tért be, mint amilyen a Tiffany&Co. és a Prada. Ez egyáltalán nem ritka eset, mivel gyakran látni együtt őket a vörös szőnyegen is.

Leonardo DiCaprio édesapja és felesége, valamint a színész unokahúga, Normandie Farrar a Volt egyszer egy... Hollywood premierjén

Leonardo DiCaprio édesapja és felesége, valamint a színész unokahúga, Normandie Farrar a Volt egyszer egy… Hollywood premierjén

Leonardo DiCaprio unokahúgát, Normandie Farrart a saját apja rabolta el

Normandie Farrart hatévesen a saját apja „rabolta el”. Az emberrablási botrány 2014 januárjában bontakozott ki, amikor Leonardo DiCaprio mostohatestvérét, Adamet és barátnőjét, Charityt külön-külön letartóztatták kábítószer-birtoklás vádjával.

Adamet Texasban fogták el, ahová a lányával együtt illegálisan szökött. Mivel a szülők büntetett előélete miatt Leonardo DiCaprio unokahúga, Normanide Farrar a kaliforniai bíróság eltartottja volt, nem szabadott volna kivinni őt az államból.

Normandie Farrart január 30-án találták meg Texasban, és visszakerült Kaliforniába, ahol nagyapja, Leonardo DiCaprio apja, George DiCaprio gondozásába került. Időközben Adamet letartóztatták, és a Los Angeles-i rendőrség azzal vádolta meg, hogy egy másik államban „rejtegette” a lányát. 

Az eset idején Leonardo DiCaprio és mostohaöccse már nem tartották a kapcsolatot. A testvérek együtt nőttek fel Los Angelesben, miután George DiCaprio feleségül vette Peggy Farrart. A filmcsillag féltestvére, Adam Farrar korábban ígéretes jövő előtt állt, de a karrierje megtorpant épp akkor, amikor a 90-es évek végén Leonardo DiCaprio szerencsecsillaga felragyogott.

A filmsztár mostohaöccse már régóta áll bajkeverő hírében. 2000-ben, amikor Leonardo DiCaprio épp a Titanic sikerét élvezte, mikor Adam Farrart letartóztatták azzal a váddal, hogy megkísérelte megölni akkori barátnőjét. 2010 óta számtalanszor meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással: zaklatás, drogok birtoklása, jogosítvány nélküli vezetés és családon belüli erőszak vádjával is állt már a bíróság előtt.

Forrás: Dailymail, Fotó: Getty Images