Daniel Radcliffe ritkán látott egyéves kisfiával sétálgatott

2024. május 29.
Daniel Radcliffe-nek, a Harry Potter-filmek főszereplőjének tavaly áprilisban született meg a kisfia. A színész és barátnője New Yorkot vették a nyakukba legújabb fotóikon.
Daniel Radcliffe kisfia

Daniel Radcliffe, mint egy rendes apuka, magára csatolta kisfiát és nekivágott New Yorknak. A 34 éves Daniel Radcliffe-fel tartott barátnője és egyben a kisbaba anyukája, a 39 éves Erin Drake is.

A brit Daniel Radcliffe és a szintén színészként dolgozó Erin Drake 2023 áprilisában lettek szülők. Ekkor született meg kisfiuk, akinek a nevét a mai napig sem hozták nyilvánosságra. A magánéletét nagyon óvó páros egy teljesen hétköznapi farmer-póló szerelésben sétálgatott a városban, Daniel Radcliffe pedig büszke apukaként hordozta kisfiát. A képeket ITT tudod megnézni!

Erin Drake és Daniel Radcliffe

Erin Drake és Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe korábban egy interjúban arról faggatták, milyennek találja az apaságot.

„Erre van egy rövid és egy hosszú válasz. A rövid válasz, hogy ez az egész csodálatos, és a fiam a legjobb dolog, ami valaha történt velem. A hosszabb válasz? Őszintén szólva rettenetesen rémisztő, hogy van egy emberi lény a világban, akiért ennyire tudok aggódni, akivel ennyire törődöm. Minden, amit csinál, hat arra, ahogyan érzem magamat, és ez életem végéig így lesz. És ez a gondolat néha nagyon félelmetes” – mondta Daniel Radcliffe

Erin Drake és Daniel Radcliffe az Öld meg kedveseid című film 2012-es forgatásán találkoztak össze, és rövid időn belül világossá vált számukra, hogy a munkán túl is szeretnének időt tölteni egymással. 

A londoni születésű Daniel Radcliffe egészen kicsi kora óta a reflektorfény kellős közepében éli az életét, köszönhetően a Harry Potter-filmek óriási sikerének. Éppen emiatt tisztában volt vele, hogy a rá irányuló érdeklődés mindenkit érinteni fog, akivel kapcsolatba kerül. Ennek ellenére Daniel Radcliffe igyekezett megóvni magánéletét a kíváncsi szemek elől, ezért lehetséges az, hogy még a kisfia nevét sem osztotta meg a nagyközönséggel.

Forrás: dailymail.co.uk     Fotó: Getty Images