Az 50 éves Eva Mendes lélegzetelállítóan fest legújabb fotóin

2024. május 29.
Eva Mendes nemrég lett 50 éves, de kis túlzással élve akármennyinek is mondhatná magát, annyira ragyogó legújabb fotóin.
Eva Mendes

Eva Mendes mintha megtalálta volna az idő múlásának ellenszerét. Az amerikai születésű színésznő márciusban töltötte be az 50-et, de ezt ember fia meg nem mondaná róla.

Legújabb fotóin Eva Mendes mesésen zöldellő kertjükben pózol ábrándos tekintettel. Az otthon kivitelezhető old Hollywood glamourt megidézve Eva Mendes vállára omló tincsekkel, álla alá tartott kézzel néz a távolba, és közben egyszerűen fantasztikusan néz ki. A képekhez Eva Mendes annyit írt: „Hoop chica. Summer muchacha. It’s where I live” – utalva ezzel a vékony arany hoop, azaz karika-fülbevalóira, és arra, hogy imádja a nyarat.

Eva Mendes színészi karrierje a ’90-es évek végén indult el, amikor otthagyta a marketing szakot az egyetemen és szerencsét próbált Hollywoodban. Az áttörést a Denzel Washington és Ethan Hawke főszereplésével készült Kiképzés című film hozta meg számára, amit a Fast and Furious és a Hitch követett, amelyben Eva Mendes Will Smith szerelmét alakította.

A kubai felmenőkkel rendelkező Eva Mendes 2011-ben kezdett el randizgatni Ryan Goslinggal, akivel a Túl a fenyvesen című film forgatásán ismerkedtek össze. Első lányuk 2014-ben, második pedig 2016-ban született meg. Eva Mendes ma már a színészkedéstől visszavonultan éli az életét, inkább ruha- és takarítószer-márkája népszerűsítésére koncentrál. 

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images