Sosem találnánk ki, milyen színe van Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájának

2024. május 26.
Annyit elárulhatunk, hogy a tipikus fehér-semleges vonaltól egészen távolra helyezkedett Ryan Gosling és Eva Mendes, amikor berendezte a konyháját. Különösen a konyhaszekrények szemkápráztatók.
Ryan Gosling és Eva Mendes konyhája
  • Ryan Gosling választotta ezt a színt Eva Mendesszel közös konyhájukba.
  • Egészen vibráló sárga árnyalatok uralják a színészházaspár konyhájának dizájnját.
  • A sárga konyhaszekrények és fal a retrót új megvilágításba helyezik.

Egy Santa Barbarán található farmház a magánéletére híresen vigyázó Ryan Gosling és Eva Mendes, valamint két lányuk otthona. Itt található az a szemkápráztató konyha is, amiben olyan sárga szekrények találhatók, aminél élénkebbet elképzelni sem tudunk. 

Biztosan vannak, akiknek ez a vibráló sárga szín – főleg a konyhában – már túl sok, de az tagadhatatlan, hogy a vidámság és jókedv, amit áraszt, ragályos.

Sárga konyhaszekrények Ryan Gosling és Eva Mendes konyhájában

Eva Mendes Instagramra posztolt videójában nem lehet nem észrevenni a ragyogó sárga konyhaszekrényt. Egyértelműen retró inspirálta az egész helyiség berendezését és dekorációját. De a régi sütővel együtt az egész inkább időtlenséget sugároz, ami tökéletesen kifejezi a tulajdonosok, Ryan Gosling és Eva Mendes személyiségét.

Az élénksárga színnel a teljesen egyszerű és funkcionális konyhából életteli csodaországot teremtettek. Vegyük észre azért a matt borítást a sárga konyhabútoron, ami tökéletes kontrasztja a fényes fekete pultfelületeknek, megteremtve így a régies báj és az üdítő frissesség kombinációját.

Mi kell a sárga konyhához otthon?

Álmodhatunk mi is sárga konyhát otthonra, mint Ryan Gosling és Eva Mendes

Álmodhatunk mi is sárga konyhát otthonra, mint Ryan Gosling és Eva Mendes

Ha szeretnénk mi is megteremteni az otthonunkban egy hasonló hangulatú sárga konyhát, mint Eva Mendes és Ryan Gosling, kezdjük a konyhaszekrénnyel. Ehhez válasszunk játékos energiát árasztó sárga árnyalatot, ami ugyanakkor kellően szofisztikált. Így kialakíthatjuk azt a nosztalgiát és modernet ötvöző atmoszférát, amit Ryan Gosling és Eva Mendes is a konyhájukban.

Ha inkább vajsárga tónus mellett döntünk, az inkább időtlenséget sugároz, és otthonossá teszi a konyhánkat, míg az aranyosabb sárgák a régi korok eleganciáját adják hozzá a konyhánk hangulatához.

Fotó: Getty Images, Unsplash