Féltékenység vethet véget Ryan Gosling házasságának

2024. március 28.
Ryan Gosling házasságának a féltékenység vethet véget. Állítólag feleségének, Eva Mendesnek elege van abból, hogy folyton ő van otthon a gyerekekkel.

Kétségtelenül a 96. Oscar-díjátadó volt Ryan Gosling karrierjének eddigi csúcspontja. Olyan A-listás sztárok táncoltak és énekeltek együtt, amikor a Barbie sztárja március 10-én előadta a film I’m Just Ken című slágerét, mint Margot Robbie és Emma Stone. De egyvalaki nem volt ott, hogy osztozzon Goslinggal ezen a varázslatos pillanaton: mégpedig a felesége, Eva Mendes.

„Mindenki meglepődött, hogy Eva nem volt Ryan mellett. Nagy este volt a számára, és nem volt sehol.” – árulta el egy forrás az In Touch magazinnak. A színésznő távolléte egyesek szerint arra utalhat, hogy gond lehet a két sztár 13 éve tartó házasságában. Ryan és Eva nem szeretnek együtt menni rendezvényekre, de az Oscar-díj más volt. Ez csak azt mutatja, mennyire elszeparáltan élik az életüket.” – folytatta a forrás. A színfalak mögött ugyanis állítólag Eva neheztel Ryanre, amiért 2012-ben, első gyerekük születése után a színészetet háttérbe szorította, hogy a családjára és a gyerekekre koncentrálhasson.

„Eva sok mindenről lemondott, hogy támogassa Ryant” – tette hozzá. Most viszont, hogy férje karrierje felfelé ível, Eva bizonytalannak érzi magát, és féltékenységgel küzd. „Ryan forgatásokra jár, élvezi a munkáját, beszélget a kollégáival, miközben ő otthon ül, és a gyerekeikről gondoskodik, társasági élet nélkül.”

A színésznő számára nem könnyű főállású anyának lenni, de nagyon szereti a családját és támogatja a férjét. Gosling rengeteg szerepet kap, ami időnként terhet jelent Mendes számára. A forrás azt is elárulta, hogy bár meglepő lehet, Ryan elég domináns személyiség a kapcsolatukat illetően. “Lehet, hogy nem nyilvánvaló, de nagyon domináns, és megszabja, hogyan éljék az életüket. Ragaszkodik az ultraprivát imázsukhoz, és kezdettől fogva ő volt az, aki azt akarta, hogy ne jelenjenek meg együtt nyilvánosan. A saját házában élt – külön Évától – egészen első gyermekük születéséig” – fogalmazott az illető.

A névtelen forrás szerint nem véletlen, hogy ilyen sok rejtély övezi a párt, hiszen az az, hogy látszólag két külön életet élnek, csak fokozza az őket körülvevő misztikumot. Ráadásul az is nehézséget okoz a kapcsolatukban, hogy Ryan még több gyereket szeretne, Eva viszont nem, ami akár szakítást is hozhat a kapcsolatukba. Főleg, hogy a színésznő azt szeretné, hogy kicsit nyilvánosabban éljék az életüket, mert ahogy a forrás fogalmaz, “az emberek néha tényleg elfelejtik, hogy (Ryannek) felesége és gyerekei vannak”.

Forrás: In Touch, Fotó: Getty Images