Paris Hilton cuki gyerekeitől teljesen elolvadtunk

2024. május 31.
Paris Hilton büszkén mutatta meg gyerekeit vakációs fotóin. Úgy tűnik, a család minden tagja élvezte a kiruccanást.
Paris Hilton gyerekei

Paris Hilton, az amerikai szállodalánc-örökösnő nemrégiben családi nyaralásra utazott Hawaii paradicsomi szigeteire. A nyaralás során Paris Hilton gyerekeivel és férjével együtt élvezte a festői hely nyújtotta zavartalan pihenést.

A 43 éves Paris Hilton az Instagramon osztott meg képeket a vakációról, ahol a fotók alapján a 16 hónapos fia, Phoenix és 6 hónapos lánya, London és persze férje, Carter Reum is remekül érezte magát. A képeken a család többnyire összehangolt, tipikusan Hawaiira jellemző virágmintás ruhákban töltötte az idejét.

„Csodálatos pillanatok, amelyeket örökre megőrzök” – írta a képek mellé Paris Hilton.

A fotókon Paris Hilton a gyerekeivel látható a tengerparti homokban bohóckodva, és a szálloda éttermében is. 

A képeket tovább lapozgatva láthatunk egy Hilton nagycsaládi pillanatot is. A nyaraláson ott volt Paris Hilton testvére, Barron Hilton is, feleségével, Tessával, valamint három gyermekükkel, a 4 éves Milou Alizée-vel, a 20 hónapos Caspian Barronnal és a mindössze két hónapos Apollo Winterrel.

Ez a nyaralás különösen emlékezetes volt Paris Hilton számára, hiszen férjével, Carter Reummal nagyon sokáig vártak a gyermekáldásra. Végül mind Phoenixet, mind a kis Londont béranya segítségével hozták világra. 

A viszonylag friss anyuka, Paris Hilton korábban szerepelt Nicole Richie mellett egy valóságshow-ban, de zenészként is kipróbálta magát. Jelenleg viszont úgy érzi, hogy két gyermeke mellett, anyaként vált teljessé az élete.

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images