Megint kioktatta az internet népe Paris Hiltont, mert szerintük rossz anya

2024. május 28.
Alig ült el az előző botrány Paris Hilton körül, úgy tűnik, máris érkezik a következő, miután megint sikerült kiborítania az internet népét azzal, ahogy a gyerekét neveli.
Megint kioktatta az internet népe Paris Hilton, mert rossz anya

Nem is olyan régen történt, hogy az örökösnő új tévéműsorában bevallotta, hogy a kisfia születése után másfél hónapig nem cserélt rajta pelenkát és ez a feladat a kis Phoenix Baron dadusára hárult. Mondani sem kell, ezzel teljesen kiakasztotta a rajongóit, akik fel nem foghatták, hogy képes erre egy anya. Ám Paris Hilton húga, Nicky a testvére védelmére kelt, és azt mondta: magát Parist is dadusok nevelték, és ehhez van szokva. Vajon megint a testvére siet majd a segítségére a kibontakozó kommentháborúban?

Paris Hilton megint rossz anya volt a netezők szemében

Paris Hiltonnak újfent sikerült kivernie a biztosítékot a szülőknél, akik látták az örökösnő TikTok-videóját, amiben az 1 éves fiával, Phoenixszel úszott, és észrevették, hogy a fiú mentőmellénye rosszul van ráadva.

@parishilton

Adventures with Baby P 🐠

♬ original sound – ParisHilton

 „Hé, anya, csak egy tipp egy másik kezdő anyától: azt hiszem, a mellény hátrafelé áll. De imádom ezt a videót” – kommentálta Paris Hilton videóját az egyik rajongó, aki több mint 800 lájkot kapott.

Egy másik anyuka azt írta Paris Hiltonnak: „A kis mentőmellény hátrafelé áll”, majd hozzátette: „De te csodálatos anya vagy!!! Élvezz minden pillanatot.”

Többnyire ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott Paris Hilton, sőt, még egy úszótanár is írt neki, aki azt javasolta, hogy érdemes ezt a fajta mellényt egy úszókabátra cserélni, így a kicsi karjai szabadon maradnak és segítheti az úszást.

Paris Hilton nem reagált az aggodalomra okot adó megjegyzésekre, és egy külön TikTok-videóban osztotta meg, hogy kisfia jól van, és mindketten élvezték a tengerparti kirándulást.

@parishilton

Paradise with Baby P 🌊👱🏼‍♀️👶🏼🌴🌊

♬ original sound – ParisHilton

Ez már a második eset volt a hónapban, mikor nekimentek Paris Hiltonnak, ugyanis a közösségi oldalán megmutatta kisfia és 6 hónapos kislánya autósüléseit, de történetesen előre néztek, ami ellentmond a törvénynek, hiszen menetiránynak háttal kellene ülniük.

Paris Hilton nyugodtan fogadta a visszajelzést, és megnyugtatta a rajongókat, hogy a kicsik biztonságosan voltak bekötve a járműben és azt írta: „Köszönöm az anyai tanácsot, még új vagyok ebben.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images