Alig ismerünk rá! Trokán Anna extrém új frizurát villantott

2024. június 05.
Trokán Anna egyik napról a másikra változtatta meg drasztikusan eddig megszokott bubihaját. Te mit szólsz az új frizurához?
Trokán Anna haj

Trokán Anna nem szívbajoskodott és merész új hajat villantott. A 39 éves színésznő Instagramon mutatta meg a vagány frizurát, amellyel egy zöldellő kertben pózol mezítláb.

A képen Trokán Anna meglepő afrohajjal látható. A látványos változásról Trokán Anna maga is annyit írt a kép fölé, hogy „Nem bírom az átmenetet”. 

A színésznő olykor amúgy is valódi kaméleonnak tűnik a fotói alapján, és erre a mai példa is ráerősített. Az erős kontrasztot az adja, hogy Trokán Anna gyakran oszt meg olyan képeket, amik futás közben, vagy után készülnek róla.

De a sportos és vagány fotók mellett láthatóak az apácajelmezben, vagy teljes sminkben, a Chicago című darab szexi Velma Kellyjeként készült képek is. Emiatt az embernek könnyen az az érzése támadhat, hogy Trokán Anna bármilyen karaktert, jelmezt, stílust képes viselni. Ehhez a színes palettához jött most ezt a vagány afrofrizura. 

Trokán Anna egy divatbemutatón 2017-ben

Trokán Anna egy divatbemutatón 2017-ben

A színészet amúgy is Trokán Anna vérében van, hiszen szülei nem mások, mint Trokán Péter, akit legtöbben a Szomszédok című sorozatból ismerhetnek, és Papadimitriu Athina színésznő. Annának egy húga van, Trokán Nóra, akivel egyszerre végezték el a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakát.

Azóta Trokán Anna, Nóra és édesanyjuk PapadimiTRió néven több zenés és táncos műsort adtak már elő a közönségnek.

Forrás: Instagram    Fotó: Centrál archív