Ilyen jóképű végzős lett Heidi Klum és Seal közös fia

2024. június 09.
A csoda szép modell, Heidi Klum és az énekes, Seal közös fia, Henry befejezte a középiskolát. A diplomaosztón a szülők együtt ünnepeltek.
Heidi Klum és Seal közös fia 18 éves lett

A népszerű modell és egykori párja, Seal legidősebb fia, Henry befejezte a középiskolát és főiskolára készül. Heidi Klum fia jeles napjáról több posztot is megosztott az Instagramon. A 18 éves fiúnak, akit teljes nevén Henry Günther Ademola Dashtu Samuelnek hívnak, Heidi Klum és férje, Tom Kaulitz is nagyon örült, amikor megjelent a színpadon. „Gratulálunk, Henry – írta a büszke anyuka a poszt alá. – Mindannyian nagyon büszkék vagyunk rád. Megcsináltad, gyönyörű fiam. Itt vagyunk az egyetemen. SHINE BRIGHT.”

Heidi Klum fia már 18 éves

Az 51 éves modell, Heidi Klum a családi, közös vacsoráról is megosztott egy képet, amit a diplomaosztó után tartottak szűk körben.

Henry egyébként Heidi Klum második legidősebb gyereke. A 2014-ben elvált párnak ugyanis 3 közös gyereke van: Henryn kívül a 14 éves Lou és a 17 éves Johan. A német modell legidősebb lánya, a 20 éves Leni édesapja ugyanis nem az énekes, hanem a Forma1-ből ismert üzletember, Flavio Briatore. Heidi eddig igyekezett távol tartani a reflektorfénytől a gyerekeit, most, hogy nagyobbak lettek azonban, legidősebb lányuk például Heidi Klum nyomdokaiba lépett, és modellkedni kezdett. Leni jelenleg még egyetemre jár, ahol lakberendezést tanul, de már a modellkedés is szép sikereket hozott számára. 

Heidi Klum fia még 2017-ben

Heidi Klum fia még 2017-ben

A büszke mama, Heidi Klum két legidősebb gyerekéről, Leniről és Henryről nemrég egy interjúban azt nyilatkozta: „Nehéz, mert amikor mindannyian az autóikkal közlekednek, és állandóan az órát nézed: »Mikor jönnek vissza?« Idegtépő, amikor felnőttek, és egyszerűen elmennek.”

Forrás: ENews Fotó: Getty Images