Így köszöntötték gyerekei Vilmos herceget apák napja alkalmából

2024. június 16.
Vilmos herceget bájos üzenettel köszöntötte három gyermeke apák napja alkalmából. Mutatjuk György, Sarolta és Lajos tündéri közös képét.
Vilmos herceg, Katalin hercegné és a gyerekeik

Idén június 16-án ünnepeljük az apák napját, és természetesen a brit királyi család sem maradhatott ki az apák köszöntéséből. A walesi hercegi páros három gyereke, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg egy kedves közös fényképpel köszöntötték Vilmos herceget, amivel ráadásul igazi közösségi médiás mérföldkőnek számít

Vilmos herceg apák napi köszöntője

A Vilmos herceget köszöntő képen a walesi herceg látható három gyerekével a tengerparton állva: bár csak hátulról látjuk a családot, szeretettel teli gesztusaik, összekapaszkodásuk jelzi, hogy milyen meghitt a viszony apa és gyermekei között. A családi fotót egyébként nem más készítette, mint a hétvégén visszatérő Katalin hercegné.

Vilmos herceg apák napi képe mellett egyszerűen annyi áll: „Szeretünk, Papa. Boldog apák napját!” az üzenetet pedig mindhárom gyerek „aláírta” neve kezdőbetűjével. A kép különlegessége, hogy ez az első poszt, amit a gyerekek írtak alá, vagyis első alkalommal „szólaltak meg” a walesi hercegi páros közösségi médiás felületein.

Vilmos herceg egyébként maga is mondott köszöntőt – ő egy gyerekkori képével kívánt boldog apák napját édesapjának, Károly királynak, aki egyébként hétvégén tartotta születésnapi parádéját.

De a királyi családban megemlékeztek azokról az édesapákról is, akik már nincsenek velünk, így III. Károly édesapját és Vilmos herceg nagyapját, a 2021-ben elhunyt Fülöp herceget is köszöntötték. Az apák napi köszöntők a néhány órával korábban megrendezett Trooping the Colour parádé után kezdtek el záporozni, melyen az egész királyi család részt vett. A rajongók így nemcsak arról győződhettek meg, hogy Katalin hercegné láthatóan még mindig energikus és vidám, de a kis Lajos herceg zseniális (és már megszokottnak mondható) magánelőadását is élvezhették.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images