Diana hercegnő előre tudta, hogy mi lesz Vilmos és Harry sorsa

2024. május 31.
A Harry és Vilmos herceg között kibontakozó viszály jelei már Diana hercegnő életében elkezdtek megmutatkozni.
Vilmos Harry viszály

Diana hercegnő, mint a legtöbb anya, igazán jól ismerte fiait. Emiatt aztán a jelek szerint azt is jól meg tudta saccolni, hogy Vilmos és kisebbik fia, Harry herceg közötti viszony nem lesz rózsás. 

Paul Burrell, Diana hercegnő egykori inasa azt nyilatkozta, hogy véleménye szerint a hercegnő teljesen összetörne, ha látná, milyen hidegháborús helyzet alakult ki az évek során Vilmos, Károly király és Harry között. A volt inas szerint mindig is Diana hercegné volt a békítő személy a családban, és véleménye szerint már rég vége lenne a konfliktusnak, ha még ma is élne. 

Diana hercegnő és a kis Harry herceg

Diana hercegnő és a kis Harry herceg

Burrell szerint Diana mindig is azt szerette volna, hogy „mind a négyen összetartsanak”, és felidézett egy olyan esetet, amikor Diana elérte, hogy Harry herceg valamiért bocsánatot kérjen az apjától vagy Vilmostól.

„Dianának teljesen összetört a szíve, amikor ezek a békülések véget értek. Tisztában volt vele, hogy ha nem sikerül összetartaniuk, idővel Vilmos és Harry saját egyéni problémái végképp túl fognak nőni ezeken a helyzeteken. Minden elveszett Diana közbelépésének hiányában” – mondta az inas.

A családtagok között fennálló puskaporos viszonyt csak fokozta Harry és Meghan nigériai útja, melynek során úgy viselkedtek, mintha a mai napig a királyi családot képviselnék.

Belsős hírek szerint Vilmos herceg és Károly király valósággal tajtékzottak amiatt, hogy Harry és Meghan átlépik ezeket a diplomáciai határokat. Emiatt nagyon úgy tűnik, hogy a Diana által annyira vágyott családi béke nem a közeljövőben fog megérkezni.

Forrás: mirror.co.uk      Fotó: Getty Images