Harry herceg meggondolta magát – már nem szeretne találkozni Vilmossal

2024. május 27.
Nemrég még arról olvashattuk a beszámolókat, hogy Harry herceg csalódott volt, amiért nem találkozhatott édesapjával és Vilmos herceggel. Most úgy tűnik, hogy fordult a kocka, hiszen a sussexi herceg nem tud egy légtérben lenni testvérével.
Harry herceg meggondolta magát és nem szeretne Vilmos herceggel találkozni

Néhány héttel ezelőtt hatalmas port kavart, amikor kiderült, hogy Károly király nem hajlandó találkozni az Angliában tartózkodó Harry herceggel. Sussex hercege nem rejtette véka alá, hogy hazatérésekor szeretné meglátogatni édesapját, Károly királyt, és bátyját, Vilmos herceget. A történtek hátterében az állt, hogy őfelsége sűrű programja nem tette lehetővé a találkozót. A sussexi herceget azonban nemcsak édesapja, hanem Vilmos herceg is visszautasította. Vilmos és Katalin állítólag nem kívánt találkozni a herceggel, egy rendkívül egyszerű okból kifolyólag: Harry elvesztette a bizalmukat. Egy bennfentes szerint ugyanis a walesi herceg és hercegnő teljesen elárulva érezte magát Harry herceg memoárja miatt. 

A testvérpár továbbra is rossz kapcsolatot ápol, azonban úgy tűnik, hogy már Harry herceg sem vágyik Vilmos társaságára. A sussexi herceg nemrég visszautasította a meghívást egy közeli barátja esküvőjére. Az egyik királyi szakértő szerint mindez Vilmossal való viszonyával függ össze. 

A testvérpár nem tud meglenni egy légtérben

Hugh Grosvenor, Westminster hetedik hercege június 7-én veszi feleségül Olivia Hensont a chesteri katedrálisban. Hugh Harry és Vilmos herceg közeli barátja, a nagy napon pedig várhatóan a királyi család tagjai is részt vesznek majd. Harry herceg ennek ellenére visszautasította a meghívást, Tom Quinn királyi szakértő szerint pedig mindez nem véletlen. 

Harry herceg és Vilmos herceg

Harry herceg és Vilmos herceg

Harry döntése, hogy nem vesz részt régi barátja, Hugh Grosvenor esküvőjén. Valószínűleg ez elkerülhetetlen volt, miután rájött, hogy a testvére is ott lesz” – mondta, majd Harry egyik barátja így folytatta:

Harry határozottan meggondolta magát, így visszautasította az esküvőt. Nem tudja elviselni a gondolatot, hogy ugyanabban az épületben legyen a testvérével, nemhogy ugyanabban a szobában.”

A kedélyeket tovább fokozta, hogy az említett esküvőn Vilmos herceg lesz a szertartásmester. Quinn szerint a walesi herceg úgy érzi, miszerint az ő tisztje lenne ellátni ezt a feladatot, azonban ismét bátyja élvez elsőbbséget. 

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images