Vilmos herceg nem tudta tovább titkolni valódi jellemét

2024. május 05.
Vilmos walesi herceg nehéz időszakon van túl, miután az édesapját és a feleségét is rákbetegséggel diagnosztizálták. A herceg egy barátja úgy nyilatkozott, hogy ez a megterhelő helyzet kihozta Vilmosból a valódi jellemét.
Vilmos először jelent meg nyilvánosan Katalin hercegné bejelentése óta

Vilmos herceg megcsillogtatta „szívósságát és elszántságát”, amikor ebben a királyi család számára rendkívül stresszes időszakban is kitartott – állítja a leendő király egyik barátja. Miközben felesége, Katalin hercegné arra készült, hogy felfedje a világnak a rákdiagnózisát, a trónörökös folytatta királyi kötelességeit.

Ez volt az az időszak, amikor a közösségi médiát ellepték a Katalinról és Vilmosról szóló vadabbnál vadabb pletykák és összeesküvés-elméletek. Ha pedig ez nem lett volna elég, Vilmos hercegnek ekkor még apja rákdiagnózisát is fel kellett dolgoznia.

Vilmos herceg egyik barátja így nyilatkozott a The Timesnak: „Nem tudom, hogyan tudta mindezt végigcsinálni, tudva, hogy min megy keresztül, miközben a világ nevetségessé tette és szarral dobálta a beteg feleségét. Mindez a jelleméről, a szívósságáról és az elszántságáról árulkodik. Bármi történjen is, ő elvégzi a tőle elvárt munkát. Vilmos valódi jelleme most mutatkozott meg csak igazán.”

Vilmos teljes vállszélességgel támogatja Katalint a felépülésében

Vilmos teljes vállszélességgel támogatja Katalint a felépülésében

A walesi hercegné jelenleg otthon, Windsorban folytatja lábadozását. Bár Vilmos herceg számára a feleségéről és három gyermekéről való gondoskodás az elsődleges, úgy tudni, a nyilvános szereplései meg fognak szaporodni a család júliusi és augusztusi nyári vakációja előtt. Vilmos herceg barátja azt is elmondta, hogy az elmúlt hónapok megterhelése ellenére a herceg állítólag meg tudta őrizni a humorát is. 

A 42 éves Katalin hercegné márciusban jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak nála, miután több hónapig távol maradt a nyilvánosságtól.„Januárban Londonban nagy hasi műtéten estem át, de akkor még úgy gondolták, hogy az állapotom nem rákos. A műtét sikeres volt” – mondta az érzelmes videójában. „A műtét utáni vizsgálatok azonban rákot mutattak ki. Az orvosaim ezért azt tanácsolták, hogy egy megelőző kemoterápiás kezelésnek vessem alá magam, és most ennek a kezelésnek a korai szakaszában vagyok” – tette hozzá.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images