A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan valóságos látomásként tündökölt az új fotóin

2024. június 18.
Nicola Coughlan ismét ámulatba ejtette a rajongóit azzal, hogy egy sor reneszánsz festményre emlékeztető fotón szerepel.
A Bridgerton sztárja, Nicola Coughlan valóságos látomásként tündökölt az új fotóin

Nicola Coughlan Kim Kardashian divatmárkájának legújabb modellje. A Bridgerton sztárjáról Elizaveta Porodina divatfotós készített álomszép akvarell stílusú képeket.

A 37 éves Nicola Coughlan különböző pasztell árnyalatú ruhákban pózolt. A fotókhoz – amiken a színésznő istennőként ragyog – azt írta:„Mindenki @SKIMS-t visel”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by SKIMS (@skims)

Az egyik képen Nicola Coughlan egy citrusos limonádé árnyalatú maxiruhát visel, ami tökéletesen illik karakteréhez, Penelope Featheringtonhoz, még azelőtt, hogy megváltoztatta a stílusát azért, hogy férjet fogjon. Egy csontszínű maxiruhában is megmutatta formás idomait, és a virágok között pózoló színésznőről készült fotó tényleg olyan hatást kelt, mintha festmény lenne.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nicola Coughlan (@nicolacoughlan)

A rajongók imádják Nicola Coughlan új fotóit

A rajongók imádják Nicola Coughlanról készült álmodozó képeket. Volt, aki azt kommentelte az Instagram-posztjához: „Olyan, mint egy reneszánsz festmény”, más pedig azt: „Egy igazi istennő!”

Nem meglepő, hogy Kim Kardashian egy Bridgerton-sztárt választott márkája legújabb kampányához, mivel a reality-sztár a show egyik legnagyobb rajongója. Kardashian akkora fan, hogy hogy 2021-ben még egy Instagram-üzenetet is küldött Nicola Coughlannek.

@marieclairehun

Nicola Coughlan, a Bridgerton legújabb évadának gyémántja újra megigézte a közönséget. Ezúttal istennőként tündökölt a vörös szőnyegen.✨ Tudj meg többet a színésznőről a marieclaire.hu-n! #nicolacoughlan #bridgerton #divat #fashion

♬ original sound – Universal Music SG – Universal Music SG

„Mindenki tudja, hogy a kezdetek óta nagy rajongója vagyok Nicolának és a Bridgertonnak!” – nyilatkozta Kim Kardashian, a Skims alapítója, és egy sajtóközleményben méltatta a sztár „tagadhatatlan szépségét és energiáját”.

Forrás: Pagesix, Fotó: Getty Images