A büszke édesapa: Robert Pattinson először mesélt 3 hónapos kislányáról

2024. június 24.
Robert Pattinson szereti távol tartani magánéletét a nyilvánosságtól, éppen ezért sokáig azt sem lehetett tudni, hogy apuka lesz. A színész ezúttal kivételt tett és mesélt kislányáról.
A büszke édesapa: Robert Pattinson először mesélt 3 hónapos kislányáról

Idén robbant a hír, miszerint megszületett az Alkonyat sztárja, Robert Pattinson és párja, Suki Waterhouse első gyermeke. A modell-színésznő még áprilisban meg is mutatta a világnak a kisbabát. A tüneményes fotó alá rengeteg gratuláció érkezett: többek között Paris Hilton, Alyssa Milano, Nina Dobrev és Halsey is gratuláltak a friss szülőknek. Ekkor még nem lehetett tudni a baba nevét és nemét, azóta viszont már kiderült, hogy Robert Pattinsonnak kislánya született. 

Robert Pattinson először beszélt a nyilvánosságnak kislányáról

Robert Pattinson ügyel arra, hogy védje magánéletét, éppen ezért csak ritkán oszt meg privát jellegű dolgokat a külvilággal. Ezúttal mégis kivételt tett és őszintén mesélt három hónapos kislányáról, na meg persze arról, hogy milyen is újdonsült apának lenni. 

„Lenyűgözött, hogy milyen gyorsan fejlődik a személyiségük. Ugyan még csak három hónapos, mégis azt mondom: Ó, már látom, ki ő” – mondta. 

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a 32 éves Pattinson a baba születésének köszönhetően jobban érzékeli, hogy milyen gyorsan is telik az idő.

„A baba születése miatt egyszerre nagyon öregnek és nagyon fiatalnak érzem magam.”

Robert Pattinson és Suki Waterhouse románca még 2018 elején kezdődött, és  állítólag el is jegyezték egymást, habár a hírt még nem erősítették meg. Decemberben azonban mindenki felkapta a fejét, amikor Robert Pattinson párja egy hatalmas gyémánttal jelent meg a bal kezén. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images