Robert Pattinson menyasszonya megmutatta a szülés utáni testét

2024. április 09.
Robert Pattinson menyasszonya megmutatta szülés utáni alakját. A színész-énekesnő fehérneműben, büszkén pózolt a tükör előtt.
Robert Pattinson menyasszonya megmutatta a szülés utáni testét

Fehérneműben, a tükör előtt fotózta le szülés utáni alakját Robert Pattinson menyasszonya. Suki Waterhouse a követőinek is megmutatta az elkészült képeket az Instagram-oldalán. Március 26-án derült ki, hogy a jelenleg negyedik trimeszterben lévő sztár életet adott Pattinsonnal közös első gyereküknek, és nagyon büszke a testére, amiért ilyen csodára volt képes.

„A szülés utáni időszak felemelő örömmel, annyi nevetéssel, könnyekkel, sok hormonnal teli! Büszke vagyok mindarra, amit a testem elért, és büszke vagyok arra a kedvességre, amelyet ebben a gyógyulási időszakban adtam magamnak” – írta Suki Waterhouse a fotó mellé, amelyen melltartóban, bugyiban és kardigánban pózolt a tükör előtt.

A kommentszekciót természetesen elárasztották a sztárok, a kollégái gratuláltak és büszkeségüket fejezték ki a hozzászólásokban. Robert Pattinson menyasszonya egyébként éppen pár nappal ezelőtt osztotta meg Instagram-oldalán az első képet kisbabájáról: egy analóg fotót, amin ő látható, karjában a picivel. A kép mellé azt írta: „Üdvözlünk a világban, te angyal”. A kisbaba nemét és nevét egyelőre nem árulta el a páros.

Tavaly novemberben derült ki, hogy Suki Waterhouse kisbabát vár. A színésznő és Pattinson 2018 óta járnak együtt, és 2023 decemberében jegyezték el egymást.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images