Cillian Murphy lett a Versace divatház új modellje

2024. március 14.
Cillian Murphy lett a Versace divatház új modellje. A kampány, amiben a színész is részt vesz, április 3-án debütál majd.
Cillian Murphy lett a Versace új modellje

Cillian Murphy a Versace modellje lett. Az Oscar-díjas sztárt a divatház új Versace Icons kampányának nagykövetévé választották, ami április 3-án debütál majd. Ez azt jelenti, hogy nem az Oscar-díjátadó volt az utolsó alkalom, amikor teljesen elalélhattunk az Oppenheimer 47 éves főszereplőjének megjelenésétől!

Cillian Murphy a Versace férfiruházati kollekciójának kulcsfontosságú és időtlen darabjait fogja képviselni – jelentette be szerdán az olasz luxusmárka. A színész az Oscar-gálán is egy klasszikus Versace szmokingot viselt, amihez stylistja, Rose Forde egy csokornyakkendőt és redőkkel díszített fehér inget választott, majd egy egyedi Sauvereign brossal és oxford cipőkkel párosította az elegáns megjelenés érdekében.

Murphynek – akit a nyilvánosság előtt ritkán mutatkozó családja is elkísért a díjátadóra – szüksége is volt a makulátlan öltözékre, hiszen ő nyerte el a legjobb férfi főszereplőnek járó díjat az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért.

„Nagyon örülök, hogy Cillian csatlakozik a Versace családhoz. Ő egy igazán kivételes színész, és abszolút megérdemli az Oscar-díját” – jelentette be  Donatella Versace, a márka kreatív igazgatója.

Forrás: People, Fotó: Getty Images