Tom Cruise 29 éves fia nem tagadja meg az apját

2024. június 29.
Tom Cruise és 29 éves fia, Connor, akit még Nicole Kidmannal fogadtak örökbe, egy helikopteres családi repülésen vettek részt Londonban.
Tom Cruise fia, Connor

Miután nemrégiben napvilágot látott, hogy Tom Cruise és Katie Holmes 18 éves lánya, Suri 18 éves lett és elhagyta Tom Cruise vezetéknevét, miután évek óta nincs kapcsolat köztük, a színészt és 29 éves fiát, Connort lencsevégre kapták Londonban, ahol épp egy családi helikopterezésen vettek részt.

Az apa-fia kiránduláshoz Tom Cruise szürke pólót, kék farmert és jellegzetes pilóta napszemüvegét viselt. A 29 éves Connort a színész még előző feleségével, Nicole Kidmannel fogadta örökbe, ugyanúgy, ahogy a 31 éves Isabella Cruise-t. 

A családi repülésre egy héttel azután került sor, hogy a sajtó hírt adott róla, hogy Tom Cruise harmadik gyermeke, a 18 éves, Suri Cruise New Yorkban ünnepelte a középiskola végét. A diplomaosztó ünnepségen a színész nem vett részt, volt felesége, Katie Holmes volt jelen csak a szülők közül. Miután 2012-ben a házasságuk véget ért, Katie Holmes ragaszkodott hozzá, hogy Suri keveset szerepeljen, mert szerinte kiskorában állandóan reflektorfényben élt. 

A hírek szerint apa és lánya viszonya annyira megromlott, hogy Suri Cruise elhagyta apja vezetéknevét is, és helyette új nevet használ, ami arról árulkodik, hogy nem akarja, hogy bármi köze legyen Tom Cruise-hoz. A Hello! Magazine szerint Suri új neve egyszerűen csak Suri Noelle – ez a név volt feltüntetve a Head Over Heels című musical iskolai előadásának műsorfüzetében. 

Tom Cruise fia, Connor

Tom Cruise fia, Connor

Tom Crusie fia, Connor Cruise

A színész lehet, hogy éppen ezért figyel oda jobban idősebb gyermekeire azóta. Connor 1995. január 17-én született, Tom Cruise és Nicole Kidman már a születésekor örökbe fogadták. Jelenleg zenész és DJ, és Miamiban él. Miután Tom és Nicole elváltak, a színésznő 2006-ban hozzáment Keith Urban énekeshez, és két közös lányuk született béranyától: Sunday Rose 2008-ban és Faith Margaret 2010-ben. Talán ez lehetett az oka, hogy két örökbefogadott gyermekük, így Connor is, akkor úgy döntött, hogy Tom Cruise-zal akar élni. A színésznő még 2014-ben a Now to Love című lapnak azt mesélte, hogy Isabelle „nagylelkű, kedves és szorgalmas”, Connor pedig „minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyeket szívesen látok a gyerekeimben”.

A színésznő pár évvel később elismerte, hogy mindkét idősebb gyermeke gyakorló szcientológus, akárcsak Tom Cruise. „Ők már felnőttek – mondta az Oscar-díjas színésznő 2018-ban az Australia’s Who című lapnak. – Képesek meghozni a saját döntéseiket. Úgy döntöttek, hogy szcientológusok lesznek, és anyaként az a dolgom, hogy szeressem őket.”

Akárcsak nővére, Connor sem szólt soha egy rossz szót sem az édesanyjáról. „Szeretem az anyukámat – mondta Connor 2014-ben az ausztrál Woman’s Daynek, amikor a városban járt, hogy DJ-ként fellépjen egy fesztiválon. – Nem érdekel, mit mondanak az emberek, tudom, hogy én és anya összetartozunk. Nagyon szeretem őt. A családom jelent mindent.”

Forrás: Eonline Fotó: Getty Images