Tom Cruise lánya, Suri hercegnőként ragyogott a szalagavató bálján

2024. június 20.
Tom Cruise lánya az évek során kész nővé cseperedett, ráadásul évről évre egyre gyönyörűbb lesz. A 18 éves Suri Cruise-t ezúttal a szalagavató báljára menet kapták lencsevégre egy igen helyes kísérővel.
Tom Cruise lánya, Suri hercegnőként ragyogott a szalagavató báljára menet

Katie Holmestól való, 2013-ban kimondott válása óta nincs semmilyen kapcsolat Tom Cruise és lánya, Suri Cruise között. Tom Cruise több mint egy évtizede nincsen kapcsolatban 18 éves lányával. Suri Cruise idén tavasszal ünnepelte a 18. születésnapját az édesanyja és a barátai társaságában. Édesapja, Tom Cruise nem vett részt az ünnepségen, ugyanis helyette Victoria Beckham születésnapján partizott. Suri a hírek szerint már édesapja vezetéknevét is elhagyta. 

Ahogy telnek az évek, Suri egyre szebb nővé cseperedik, ráadásul már megszólalásig hasonlít édesanyjára. Surit nemrég egy helyes fiúval kapták lencsevégre, akivel éppen egy középiskolai bálra tartottak New Yorkban. Tom Cruise legfiatalabb gyermeke láthatóan nagyon boldog volt, és nagyon sokat mosolygott, miközben barátaival beszélgetett. A Daily Mail szerint Suri kísérője pedig nem más, mint Toby Cohen, szintén középiskolás diák és kezdő zenésztárs. A páros láthatóan csodásan érezte magát a randin, ami egyben egy hatalmas mérföldkő is volt Suri életében. 

A végzős Suri lenyűgözően nézett ki ebben a virágmintás, gesztenyebarna ruhában. A ruhaköltemény remekül kiemelte karcsú alakját. Miközben a 18 éves lány utolsó középiskolai báljára készült, addig Tom Cruise-t utoljára Londonban látták helikopterrel repülni. A színész ideje nagy részét mostanság az Egyesült Királyság fővárosában tölti. 

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images