Christian Bale szívdöglesztően festett felesége oldalán a Dolce & Gabbana bemutatóján

2024. július 03.
Christian Bale legsármosabb mosolyát elővéve feszített felesége oldalán az Olaszországban megrendezett Dolce & Gabbana bemutatón.
Christian Bale Dolce & Gabbana

Christian Bale csak úgy ragyogott, miközben feleségével együtt megérkezett Szardínia szigetére. A kirándulásnak pedig az adott okot, hogy hivatalosak voltak a Dolce & Gabbana Alta Moda divatbemutatójára.

Az alkalomra az 50 éves Christian Bale egy tetőtől talpig fekete öltönyben érkezett, napszemüvegét pedig lazán nyitott inge nyakába helyezte. A színészt rövidre vágott, őszülő haja és borostája csak még ellenállhatatlanabbá tette. 

A Batman-filmek sztárja mellett pedig ott ragyogott felesége, a nála 4 évvel idősebb Sibi Blažić. Sibi egy fekete midiruhát viselt, félig átlátszó anyagból készült hosszú ujjal, a szerelést pedig egy leopárdmintás táskával és cipővel egészítette ki, ami szinte a Dolce & Gabbana divatház védjegye. A párosról készült legfrissebb képeket ITT tudod megnézni! 

Christian Bale és Sibi Blažić 1994-ben találkoztak a Kisasszonyok forgatásán. A nő Winona Ryder asszisztenseként dolgozott, de emellett sminkesként és modellként is ismert. 2000-ben házasodtak össze, és azóta is Hollywood egyik legvisszafogottabb és egyben legstabilabb párjaként tartják őket számon. A párnak két gyermeke született: a most 18 éves Emmeline és a 9 éves Joseph.

Christian Bale és Sibi 2022-ben

Christian Bale és Sibi 2022-ben

A brit Christian Bale felesége kaszkadőrként dolgozik Hollywoodban, ahol többek között autós jelenetek forgatásában is részt vesz. Nem is akármilyen filmekben, ugyanis például a Batman-filmek forgatásán együtt dolgoztak a férjével, aki így nyilatkozott róla: 

„… a Batmanben ő vezette az egyik rendőrautót, ami engem üldözött. Meg tud pördülni az autóval a levegőben meg minden. Megrémít. Megrémít a feleségem.”

Forrás: dailymail.co.uk      Fotó: Getty Images