Lindsay Lohan csak úgy ragyog 38. születésnapján

2024. július 03.
Lindsay Lohan születésnapján élete minden egyes percéért hálás. Ha visszaemlékszünk kacifántos ifjúkorára, még inkább érthetővé válik ez a hozzáállás.
Lindsay Lohan születésnap

Az egykori gyerekszínész, Lindsay Lohan tegnap ünnepelte 38. születésnapját. A LiLo becenévre is hallgató színésznő 3 évesen gyerekmodellként kezdte karrierjét. Szerepelt a GAP, a Pizza Hut és a Wendy’s gyorsétterem reklámjaiban is, mígnem Nancy Meyers filmrendező 12 évesen kiválasztotta az Apád-anyád idejöjjön! című film főszerepére.

Onnantól kezdve nem volt megállás Lindsay Lohan életében, sem a jó, sem a rossz értelemben. A 165 cm magas színésznő gyakran tett utalásokat arra, hogy családi élete sosem volt egyszerű. Ennek egyenes következménye volt a féktelen bulizós életmód, ami miatt Lindsay Lohan számtalanszor bajba került.

Szenvedéseit és a való életben mutatott „bajos csaj” működését látva sokan aggódtak érte. Lindsay Lohan többször megjárta a rehabot alkohol- és drogfüggősége miatt, rendszeresek voltak az összetűzései az őt folyton üldöző paparazzókkal. Ezek után jó ideig egy filmben sem szerepelt és eltűnt.

De most visszatért, és boldogabb, mint valaha. Úgy tűnik, hogy Lindsay Lohannek Dubaiig kellett mennie a nyugalomért. Itt él ugyanis pénzügyi szakember férjével, Bader Shammasszal és kisfiukkal, az egyéves Luai-jal.

Lindsay Lohan és férje

Lindsay Lohan és férje

Nem csoda hát, hogy a születésnapi posztjában Lindsay Lohan arról beszélt, mennyire hálás az élete minden pillanatáért.

5 érdekesség, amit nem tudtál Lindsay Lohanről

1. Lindsay Lohan édesapja börtönben ült

A Bajos csajok sztárjának szülei gyakran kerültek a sajtófigyelem középpontjába. Michael Lohant tőzsdecsalás miatt tartóztatták le, amikor Lindsay Lohan még csak 4 éves volt. Ezek után is több tucatszor tartóztatták le, szintén kétes tőzsdei ügyletek miatt. Már idősebb korában megszakította a kapcsolatot apjával, annak kezelhetetlen viselkedése miatt. 

Az apuka, Michael Lohan azzal a húzásával sem lett túl népszerű, hogy eladott a bulvárlapoknak egy rögzített telefonhívást, amiben a teljesen feldúlt Lindsay Lohan segítséget kér tőle anyja, Dina Lohan kokainozása kapcsán.

Egy interjúban Lindsay Lohan elmondta, hogy szülei válásakor gyakran érezte magát kereszttűzben, és tulajdonképpen neki kellett felnevelnie öccsét és húgát. Azóta mindkét szülője új partner mellett találta meg a boldogságot.

Lindsay Lohan szüleivel 2003-ban

Lindsay Lohan szüleivel 2003-ban

2. Lindsay Lohan megmentette az öccse életét

A színésznőnek nem kell a szomszédba mennie egy kis bátorságért. Lindsay Lohan elmesélte, hogy egyszer ő mentette ki a vízből fuldokló öccsét, Dakota „Cody” Lohant.

A három testvér: Ali, Dakota és Lindsay Lohan egy premieren

A három testvér: Ali, Dakota és Lindsay Lohan egy premieren

3. Lindsay Lohan kitűnő tanuló volt

Az iskolában Lindsay Lohan a legjobb tanulók közé tartozott, különösen szerette a matekot és a természettudományt. Emellett imádja a nyelveket, folyékonyan beszél franciául, érti az oroszt, és tud egy kicsit görögül és arabul is.

4. Lindsay Lohan jachtokat árul

A színésznő a Super Yacht Monaco nevű cég égisze alatt luxusjachtok kereskedésével foglalkozik. Nem hangzik rossz mellékes vállalkozásnak, az tuti.

5. Lindsay Lohannek közel 20.000 pár cipője van

A korábban drog- és alkoholproblémáival a hírekben szereplő Lindsay Lohan ártatlanabb függőségei közé tartozik a cipőmánia. Saját bevallása szerint közel 20.000 pár cipő tulajdonosa. Ezenfelül imádja a szépségápolási termékeket, a technikai cuccokat és mindent, ami Yves Saint-Laurent.

Lindsay Lohan nagy divatrajongó - a képen 2007-ben látható Karl Lagerfeld társaságában

Lindsay Lohan nagy divatrajongó – a képen 2007-ben látható Karl Lagerfeld társaságában

Forrás: imdb     Fotó: Getty Images