Margot Robbie gyönyörű eperszőke frizurára váltott

2024. április 09.
Margot Robbie új, eperszőke frizurára váltott. A különleges hajszínével Los Angeles utcáin kapták lencsevégre a lesifotósok.
Margot Robbie gyönyörű eperszőke frizurára váltott

Különleges, eperszőke frizurára váltott Margot Robbie. A színésznő Colin Farrell-lel közös filmje miatt festette át erre a csoda szép színre a védjegyének számító világosszőke tincseit. A Barbie sztárját Los Angelesben fotózták le a paparazzók, amint éppen a forgatásra tartottak kollégájával. A független gyártású A Big, Bold, Beautiful Journey című film munkálatai már javában tartanak.

Margot Robbie egy sötétkék V-nyakú inget, térdig érő világoskék farmert és magas sarkú bőrcsizmát viselt, amint végigsétált a díszletben. A színésznő arany órával, arany karkötővel és gyűrűkkel egészítette ki a megjelenését az első forgatási napra. Színésztársa, Farrell pedig egy testhezálló szürke pólóban érkezett, a kezében egy kék kabáttal.

A Big, Bold, Beautiful Journey két idegen emberről, illetve az őket összekötő hihetetlen utazásról fog szólni, és várhatóan 2025-ben mutatják majd be. Margot Robbie szereplése egyébként meglepetésként érte a rajongókat, ugyanis a színésznő nem sokkal korábban egy interjúban utalt rá, hogy szünetet tarthat a színészetben. „Őszintén szólva, ha túl korán csinálnék egy másik filmet, az emberek azt mondanák: Megint ő? Egy egész nyár róla szólt. Túl vagyunk rajta” – utalt a kasszasikereket döntő Barbie-ban való munkájára. „Nem tudom, mit fogok legközelebb csinálni, de remélem, még van egy kis időm addig.”

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images