Szívmelengető sorokkal ünnepelte fia születésnapját Matthew McConaughey

2024. július 08.
Matthew McConaughey fia, Levi vasárnap ünnepelte 16. születésnapját. A nagy nap alkalmából az Oscar-díjas színész megható sorokkal és tanulságos útravalóval üzent az ünnepeltnek.
Szívmelengető sorokkal ünnepelte fia születésnapját Matthew McConaughey

Matthew McConaughey laza, vicces, és néha őrült karaktereinek köszönhetően nehéz lehet elképzelni, azonban azt mondják, hogy a színész állítólag nagyon szigorú szülő. A háromgyerekes McConaughey néhány évvel ezelőtt még azt is elmondta, hogy mik azok a dolgok, amelyeket nem tűr meg gyermekeitől. És habár kívülről néha sok édesapa már-már „kősziklának” tűnik, valójában mindegyiküknek vajból van a szíve, pláne, ha a gyermekeikről van szó. 

Matthew McConaughey legidősebb gyermeke, Levi vasárnap ünnepelte 16. születésnapját, így a nagy alkalomnak köszönhetően az Oscar-díjas színész egy szívmelengető posztban köszöntötte fel fiát. Az 54 éves McConaughey egy videós galériát tett közzé Instagram-oldalán feleségéről, Camila Alvesről, valamint szülinapos fiukról.

Én és anyukád reméljük, hogy a lehető legjobb munkát végeztük, mivel nem leszünk örökké a védőhálód ott kint a csodálatos, vad világban” – írta a színész a videón, majd ezt követően McConaughey néhány apai jó tanáccsal is színesítette „levelét”. 

Csak menj ki, és élvezd. Figyelj a környezetedre. Légy önmagad. Tudd, mikor kell igent mondani, mikor nemet, és mikor talánt. Lásd meg a jót mindenki másban, de tudd, hogy nem mindenki más figyel” – írta, majd így folytatta: „Nem kell kapkodni. Élvezd az utazást.”

Matthew McConaughey és Camila Alves 2006-ban találkoztak egy Los Angeles-i bárban, azóta alkotnak egy párt. Fiuk, Levi 2008-ban született, lányuk, Vida 2010-ben, végül 2011 karácsonyán jegyezték el egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. 2012-ben született meg harmadik gyerekük, Livingston. 

Forrás: Instagram Fotó: Getty Images