Matthew McConaughey táncától őrült meg az internet

2024. május 02.
Matthew McConaughey az unokahúga buliján járt, és persze jól meg is táncoltatta őt. A vidám pillanatokról a TikTokra is felkerült egy videó.
Matthew McConaughey táncától őrült meg az internet

Bulizni volt Matthew McConaughey, ugyanis az unokahúgának quinceañerát rendeztek – ez egy mexikói hagyomány, amely szerint hatalmas partival ünneplik a lányok tizenötödik születésnapját. Természetesen az Oscar-díjas színész bevette a táncparkettet a nagy napon, a vidám pillanatokról az egyik vendég pedig egy videót is készített, ami felkerült a TikTokra, és azóta rohamosan terjed az interneten.

@mackynlie

Happy Birthday Maggie! 🫶🏼

♬ A Bar Song (Tipsy) - Shaboozey

„Boldog születésnapot, Maggie!” – üzente a vendég a sztár unokahúgának a posztban, amelyben megosztotta a felvételt a világhálón. Az 54 éves McConaughey teljesen ellopta a show-t, amikor meglepetésszerűen felbukkant a nagyszabású eseményen. A Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt sztárja egy tollakkal díszített cowboykalapban, farmerben, csizmában és zakóban táncolt végig a parketten.

Margarita Olympia Matthew bátyjának, Roosternek a lánya. A tinédzser lenyűgözően nézett ki fehér ruhájában és tiarájában. Hosszú, sötét fürtjeit enyhén begöndörítette, és egyenesen úgy festett, mint egy valóságos hercegnő!

A videót már több mint 3,4 millióan nézték meg és 240 000 kedvelték. Ez a szám egyre csak növekszik, a rajongók pedig ellepték a kommentszekciót. „Képzeld el, hogy Matthew McConaughey a keresztapád” – írta egyikük. A hagyomány szerint a quinceañerát ünneplő lány kiválaszt egy keresztszülőt, aki lelki vezetőként szolgál számára és rendez neki egy bulit. A videót posztoló TikTok-felhasználó szerint az ünneplés nagyon szép volt, a színészt pedig nagyon kedvesnek találta.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images