Matthew McConaughey mindhárom gyerekét megmutatta a vörös szőnyegen – Óriásit nőttek!

2024. április 26.
Matthew McConaughey a feleségével és gyerekeivel lépett a vörös szőnyegre csütörtökön a Mack, Jack & McConaughey nevű nonprofit szervezetének adománygyűjtő gáláján.
Matthew Mcconaughey gyerekei

Az 54 éves színész a feleségével, a 41 éves Camila Alvessel, és három gyerekével, a 15 éves Levivel, a 14 éves Vidával és a 11 éves Livingstonnal vett részt a texasi Austinban tartott eseményen. A csütörtöki gála egy vörös szőnyeges fogadásból állt, amelyet vacsora, élő árverés, majd egy koncert követett. A Mack, Jack & McConaughey, rövidítve MJ&M nevű nonprofit szervezet Matthew McConaughey, valamint Jack Ingram lemezlovas és Mack Brown futballedző együttműködésével jött létre.

A gála az információk szerint egy „kétnapos, szórakoztató esemény része volt, és olyan kiválasztott  szervezetek javára gyűjtöttek pénzt, amelyek mindegyike tükrözi az MJ&M célját, azaz a gyerekek megsegítését”.

Matthew McConaughey mindhárom gyerekét megmutatta a vörös szőnyegen

Matthew McConaughey mindhárom gyerekét megmutatta a vörös szőnyegen

Camila Alves, brazil modell és tervező lenyűgözően nézett ki fekete szatén váll nélküli ruhájában. A háromgyermekes anyuka fekete magas sarkúval, karkötővel és karika fülbevalóval egészítette ki a megjelenését. Levi és Livingston sötét öltönyt viselt, míg Vida egy világos rózsaszínű ruhát választott az eseményre. Matthew McConaughey is nagyon elegánsan nézett ki szürkés kék öltönyében, galléros ingében és barna öltönycipőjében.

Matthew McConaughey és Camila 2006-ban találkoztak egy Los Angeles-i bárban, azóta alkotnak egy párt. Fiuk, Levi 2008-ban született, lányuk, Vida 2010-ben, végül 2011 karácsonyán jegyezték el egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. 2012-ben született meg harmadik gyerekük, Livingston. 

Matthew McConaughey-t a gyerekei mellett felesége, Camila Alves is elkísérte

Matthew McConaughey-t a gyerekei mellett felesége, Camila Alves is elkísérte

Laza, vicces, néha őrült karakterei alapján talán nehéz lehet elképzelni, de Matthew McConaughey állítólag nagyon is szigorú szülő. A háromgyerekes apuka néhány évvel ezelőtt Oprah Winfrey műsorában beszélt őszintén gyereknevelési elveiről, ahol azt is megosztotta, mik azok a dolgok, amiket nem tűr meg a gyerekeitől.

Matthew McConaughey elmondta például, hogy a hazugságot egyáltalán nem tolerálja a házában, és azt is hozzátette, nagyon fontosnak tartja, hogy tisztelettudó és szerény gyerekei legyenek. „Reménykedem benne, hogy a gyerekeim autonóm, lelkiismeretes, kompetens felnőtté válnak majd” – magyarázta McConaughey. Tisztában van persze vele, hogy hírességként nehezebb lehet szerény gyerekeket nevelni, de épp ezért ügyel rá, hogy a gyerekek ne vegyék természetesnek privilégiumaikat.

Forrás: Daily Mail Fotó: Getty Images