Matthew McConaughey felesége és lánya ikreknek öltöztek

2024. június 11.
Matthew McConaughey felesége, Camila Alves és lányuk, Vida összeöltöztek. Nem esett messze az alma a fájától, hiszen pont olyan, mintha ikrek lennének!
Matthew McConaughey felesége és lánya ikreknek öltöztek

Összeöltözött Matthew McConaughey felesége, Camila Alves és lányuk, a tizennégy éves Vida. A negyvenegy éves brazil modell és középső gyermeke az Hermès Birkin bemutatójára érkeztek New Yorkba. Alves egy piros lézervágott maxiszoknyát, illetve egy teljesen hozzáillő crop topot viselt fekete pántos szandállal, míg Vida szintén piros, cipzáros haspólóban és miniszoknyában érkezett a fashion show-ra. Ő is fekete pántos cipőt viselt, és mindketten arany ékszereket választottak kiegészítő gyanánt.

Camila Alves, McConaughey felesége és lánya, Vida összeöltöztek

Az ikreknek öltöző anya-lánya páros kézen fogva pózolt a fotósoknak. Egyébként le sem tagadhatnák egymást: még a hajukat is egyformán, laza hullámokban, kiengedve viselték. Alves és McConaughey lánya 2010 januárjában született, két évvel a legidősebb gyerekük, Levi után. De valójában akkor lett teljes a családjuk, amikor Camila 2012 decemberében életet adott kisfiuknak, a most 11 éves Livingstonnak. Három gyereket felnevelni sokkal nehezebb, ha tényleg mindent beleadsz – fogalmazott McConaughey egy interjúban 2020 júniusában.

A sztár 2012 júniusában házasodott össze Alvesszal, de 2006-ban ismerkedtek meg. A kapcsolatuk nem indult felhőtlenül: a modell tavaly bevallotta, hogy anyósa, Mary McCabe McConaughey a kapcsolatuk elején fia exeinek nevén szólította, és spanyolul próbált vele beszélgetni, hogy így tesztelje őt.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images