Matthew McConaughey varázslatos közös képpel ünnepli imádott feleségét

2024. június 10.
Matthew McConaughey és felesége, Camila Alves 12 éve élnek boldog házasságban. A színész egy varázslatos közös képpel köszöntötte évfordulójuk alkalmából a feleségét.
Matthew Mcconaughey felesége

Matthew McConaughey vasárnap egy westernhangulatú közös képet posztolt az Instagram-oldalára a feleségével a 12. házassági évfordulójuk alkalmából. A romantikus fotó mellé az 54 éves Oscar-díjas színész mindössze ennyit írt: „Köszönöm”, majd a képet még a #happyanniversary hashtaggel is kiegészítette. 

A 9,7 millió követőjének posztolt képen Matthew McConaughey egy bézs színű cowboykalapot visel egy gyapjúbélésű farmerdzsekivel, miközben homlokon csókolja feleségét. Camila Alves brazil modell és tervező mindeközben csukott szemmel látható, és fekete fürtjei leengedve hullámoznak. A romantikus képet egy varázslatos naplemente idején készítették.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) által megosztott bejegyzés

 

Matthew McConaughey és Camila Alves 2006-ban találkoztak egy Los Angeles-i bárban, azóta alkotnak egy párt. Fiuk, Levi 2008-ban született, lányuk, Vida 2010-ben, végül 2011 karácsonyán jegyezték el egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. 2012-ben született meg harmadik gyerekük, Livingston. 

Laza, vicces, néha őrült karakterei alapján talán nehéz lehet elképzelni, de Matthew McConaughey állítólag nagyon is szigorú szülő. A háromgyerekes apuka néhány évvel ezelőtt Oprah Winfrey műsorában beszélt őszintén gyereknevelési elveiről, ahol azt is megosztotta, mik azok a dolgok, amiket nem tűr meg a gyerekeitől.

Matthew McConaughey elmondta például, hogy a hazugságot egyáltalán nem tolerálja a házában, és azt is hozzátette, nagyon fontosnak tartja, hogy tisztelettudó és szerény gyerekei legyenek. „Reménykedem benne, hogy a gyerekeim autonóm, lelkiismeretes, kompetens felnőtté válnak majd” – magyarázta McConaughey. Tisztában van persze vele, hogy hírességként nehezebb lehet szerény gyerekeket nevelni, de épp ezért ügyel rá, hogy a gyerekek ne vegyék természetesnek privilégiumaikat.

Fotó: Getty Images