Matthew McConaughey szemét megcsípte egy méh – az arcán hatalmas duzzanat keletkezett

2024. július 11.
Matthew McConaughey-t egy nagyon szerencsétlen helyen, a szemén csípte meg egy méh. Az arcát jelenleg egy hatalmas duzzanat „díszíti”, amelyről a színész egy fotót is közölt.
Matthew McConaughey szemét megcsípte egy méh

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Matthew McConaughey néhány nappal ezelőtt szívmelengető sorokkal ünnepelte fia születésnapját. Matthew McConaughey legidősebb gyermeke, Levi vasárnap ünnepelte 16. születésnapját, így a nagy napnak köszönhetően az Oscar-díjas színész egy képes videóval köszöntötte fel fiát. 

Az örömteli és meghitt pillanatok azonban nem tartottak sokáig, ugyanis két nappal később McConaughey-t súlyos méhcsípés érte. A színészt egy nagyon szerencsétlen helyen, a szemén csípte meg a méh, amely később bedagadt. 

A színész az Instagram-oldalán osztotta meg, hogyan is néz ki jelenleg a csípés után. A képen jól látható a jobb szemén lévő hatalmas duzzanat. A kissé ijesztő látvány ellenére úgy tűnik, hogy szerencsére nem történt komolyabb baj, mivel McConaughey boldogan mosolygott a kamerába. A történtek után a követői néhány vicces mondattal is illették McConaughey-t

„Tudsz valamit. Még ilyen szemmel is gyönyörű vagy” – írta az egyik, majd egy másik kommentelő hozzátette: „Még mindig jóképű.”

A színész egyébként az utóbbi időszakban nemcsak fiát, hanem a 12 éves évfordulóját is ünnepelte feleségével. Ekkor egy westernhangulatú közös képet posztolt az Instagram-oldalára a feleségével a 12. házassági évfordulójuk alkalmából.

Matthew McConaughey és Camila Alves 2006-ban találkoztak egy Los Angeles-i bárban, azóta alkotnak egy párt. Fiuk, Levi 2008-ban született, lányuk, Vida 2010-ben, végül 2011 karácsonyán jegyezték el egymást, rá egy évre pedig össze is házasodtak. 2012-ben született meg harmadik gyerekük, Livingston. 

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images